Sådan slettes en stor fil Når Windows Explorer fryser

Sådan slettes en stor fil Når Windows Explorer fryser


Normalt sletter en fil er ikke en oplevelsesrig handling. Naviger til den fil, højreklik på den og vælg "Slet" ud af menuen. Hvis filen er meget stor, kan Windows Stifinder brug for et par øjeblikke til at få filen slettet. Der er tidspunkter, men når et forsøg på at slette en fil får Windows Stifinder til pludselig forbruge 100 procent af CPU (central processing unit), der fryser Windows Stifinder og holder CPU fangenskab. Der er andre måder at forsøge sletning af filen, hvoraf den ene kan fungere, hvis Windows Stifinder fryser, når de forsøger at slippe af filen.

Vejledning

1

Praksis tålmodighed. Windows Stifinder kan synes at fryse, hvis filen er meget stor, men kan faktisk arbejde for at slette filen. Giv Windows Stifinder et øjeblik for at se om den genoptager funktion og filen bliver slettet.

2

Kontroller filnavnet. En ulovlig eller beskadiget filnavn kan fryse Windows Stifinder. Højreklik på filnavnet, og vælg derefter "Omdøb". Navngiv filen noget enkel og kort, så prøv igen at slette den.

3

Boot computeren op i "fejlsikret tilstand". Tryk på "F8" gentagne gange, mens computeren starter op for at indtaste fejlsikret tilstand. Vælg muligheden for at starte i fejlsikret tilstand, når menuen vises. Når computeren er startet op i fejlsikret tilstand, skal du prøve igen for at slette filen.

4

Slet filen ved hjælp af Kommandoprompt. Klik på "Start" på proceslinjen, og klik derefter på "Run". Skriv "cmd" (uden anførselstegn), og tryk derefter på "Enter". Ved kommandoprompten skrive "del" (uden anførselstegn), efterlade et mellemrum og derefter skrive navnet på filen med forlængelsen. Tryk på "Enter".

TIPS

  • Hvis filnavnet har en plads i det, skal du vedlægge filnavnet i anførselstegn i trin 4, så computeren vil se hele navnet.
  • Brug kommandoprompten til at slette en fil permanent slette den. Filer slettes med Kommandoprompt ikke gå til papirkurven.

relaterade artiklar