Sådan slettes en Snapfish album

Snapfish er en webbaseret foto deling og fotoprint tjeneste ejet af Hewlett-Packard. Som medlem, kan du uploade dine billeder på Snapfish og oprette albummer til at organisere sådanne fotos. Du kan vælge at fjerne nogle af dine albums fra din Snapfish-konto. Bemærk, at hvis du sletter et album, du har delt, albummet bliver også fjernet fra regnskabet over venner, som du har delt det. Også, når du fjerner et album, vil du ikke være i stand til at gendanne den tilbage til din konto.

Vejledning

1

Log ind på din Snapfish-konto.

2

Peg med markøren over "Billeder" menuen øverst på siden. Klik på "Gå til dit fotobibliotek."

3

Klik på "Rediger og organiser" i menuen til højre.

4

Klik på "Slet albummer".

5

Klik for at tjekke afkrydsningsfeltet ud for det album, du ønsker at slette. Klik på "Slet disse albummer."

6

Klik på "Slet album" når du bliver bedt om en bekræftelse.

Relaterede artikler