Sådan slettes en konto ved hjælp af Windows Vista

Sådan slettes en konto ved hjælp af Windows Vista


Microsofts Windows Vista operativsystem giver primære brugere at oprette sekundære brugerkonti. Disse konti tillader de enkelte brugere at få en kopi af deres eget skrivebord, filer og programindstillinger. Hver bruger skrivebord og filer er beskyttet med adgangskode, så ingen andre brugere kan se eller redigere dem. Den primære bruger er kendt som "administrator", og har magt til at slette bestemte konti ved at følge et par skridt.

Vejledning

Sletning af en brugerkonto Brug af Windows Vista

1

Log ind i computeren ved hjælp af administrator konto. Det er ofte den konto, du oprettede, da du først oprette din pc.

2

Klik på "Start" menuen, og klik derefter på det ikon, der repræsenterer den aktuelle konto. Ikonet er i øverste højre hjørne af menuen Start.

3

Klik på "Administrer en anden konto" i det vindue, der popper op.

4

Klik på ikonet, der repræsenterer den konto, du vil slette.

5

Klik på "Slet konto". Der vises en prompt spørger, om kontoens filer skal gemmes. Hvis brugeren ønsker at gemme filerne, klik på "Keep Files". En mappe med navnet på den slettede konto vises på administratorens skrivebord.

6

Klik på "Slet konto".


relaterade artiklar