Sådan Slet omdirigeringer

Det kan være et reelt problem, hvis du bliver ved med at prøve at navigere til en bestemt hjemmeside, men din browser beslutter, at du skal gå til et andet sted i stedet og omdirigerer dig. Dette kan gøre det umuligt at få noget gjort online. Hvis dette sker for dig med alle andet sted du prøver, angiver ofte du har nogle omdirigering malware på din computer. Du kan løse problemet med anti-spyware software.

Vejledning

1

Download og installer Malwarebytes (se Resources). Opdater softwaren via fanen "Opdater". Vælg fanebladet "Scanner" for at scanne for og slette omdirigere problemer. Malwarebytes er helt gratis at bruge.

2

Download og installer Spybot (se Resources). Dette program lader dig komme nye opdateringer via knappen "Søg efter opdateringer", scanne efter omdirigeringen virus med knappen "Søg efter problemer", og fastgør dem med knappen "Fix". Spybot har også en sikker fil-shredder funktion.

3

Hent og installer Avira (se Resources). Klik på "Scan" knappen for at scanne efter trusler, som Avira skal opdatere automatisk. Klik på "Slet", når der vises en dialogboks, der viser dig den redirect trussel det konstateret. Klik på "OK" for at fjerne den.


relaterade artiklar