Sådan Skjul en del af DIV

En DIV er en HTML beholder, der anvendes til at opdele din webside i sektioner og består af en åbning "<div>" tag og et afsluttende "</ div>" tag. DIV containere anvendes typisk til at skabe den grundlæggende layout af en webside, og kan indeholde tekst, billeder, videoer og andre website elementer. Hvis du ønsker at skjule en del af en DIV container, kan du gøre dette ved at oprette en DIV beholder i en DIV beholder, derefter bruge en række CSS style tags.

Vejledning

1

Åbn din webside dokument i en tekst editor ved at højreklikke på den og derefter klikke på "Åbn med." Klik for at vælge "Notepad" eller "WordPad" fra de anførte programmer og klik på "OK."

2

Klik for at placere markøren på en tom linie mellem "<BODY>" og "</ body>" tags.

3

Skriv "<div style =" overflow: hidden; width: [x] px, højde: [Y] px; '> "at skabe den ydre DIV containeren, og tryk derefter på" Enter ". Dette er en åbning DIV tag med CSS stil kode, der definerer DIV "overløb" ejendom som "skjult". Erstatte "[x]" tekst i tag med bredden af ​​den ydre DIV i pixel. Erstat "[Y]" tekst i tag med højden af ​​den ydre DIV i pixel. For eksempel, for at skabe en ydre DIV beholder med en bredde på 500 pixels og en højde på 200 pixels, skriv "<div style =" overflow: hidden; width: 500px; height: 200px; ">."

4

Skriv "<div style =" width: [a] px; højde:. [b] px; '> "at skabe den indre DIV beholder og tryk på" Enter "Erstat" [a] "med den indre DIV bredde i pixels og erstatte" [b] "med den indre DIV højde i pixels. Den definerede bredde eller højde for den indre DIV beholder skal være større end den definerede bredde eller højde af den ydre DIV containeren Dette vil medføre en del af den indre DIV at være skjult af den ydre DIV beholderens. "overløb: skjult". Ejendom til eksempel vil oprette en indre DIV med en bredde på 600 pixels og en højde på 300 pixels, skriv "<div style =" width: 600px; højde: 300px; ">".

5

Indtast eller indsæt det indhold, du ønsker at vise i den indre DIV containeren. En portion af dette indhold (noget uden den ydre DIV definerede højde og bredde) vil blive skjult af det ydre DIV.

6

Skriv "</ div>" for at lukke den indre DIV containeren.

7

Skriv "</ div>" for at lukke den ydre DIV containeren.

8

Klik på "File" og "Save" for at gemme websiden dokumentet.


relaterade artiklar