Sådan Skil et 5L tonerpatron

Den 5L printer blev indført i september 1995 af Hewlett-Packard som et medium-duty efterfølger til sin populære 4-serie. Disse monokrome printere brugt C3906A patron, og selvom ikke lynhurtig på fire sider i minuttet, de viste sig at være yderst pålidelig og robust, med mange stadig tørnes ud side efter side til denne dag. HP holdt disse patroner enkel og kompakt, der sikrer, at demontering dem er en forholdsvis enkel proces med lidt know-how og tålmodighed.

Vejledning

Adskille de to halvdele

1

Træk de to metal stifter på hver side af patronen med nåletang. Disse er omtrent tykkelsen af ​​en tandstikker og omkring en halv tomme lang, placeret på den øverste halvdel af hver side.

2

Tag fat hver halvdel af patronen forsigtigt, og træk forsigtigt de to stykker fra hinanden.

3

Placer den mindre halvdel på en ren overflade og dække med en blød klud for at undgå for stor lys eksponering ødelægger tromlen.

Skil Toner Supply afdeling

4

Fjern den sorte hætter plast på begge sider af toner hopper. Disse er størrelsen af ​​en halv dollar og er hver holdes på plads af en enkelt Philips skrue.

5

Løft den magnetiske rulle op og ud. Dette stykke er en lang metalcylinder, der vil blive belagt med et tyndt lag af toner. Tør overskydende toner og indstillet på en blød klud for at undgå ridser.

6

Fjern rakel. Dette er et tyndt stykke hårdt og klar gummi, der sidder under den magnetiske rulle. Den holdes på plads af en Philips skrue på hver side.

7

Skub påfyldningsproppen ud indefra ved at nå tommelfingeren ind i tragten. Proppen vil være en tynd klar plast stykke placeret på højre side.

8

Dump resterende toner og blæse ud tragten med trykluft.

Skil Waste Toner sektion

9

Tag tromlen akseltap med nåletang ved at trække ud og væk fra forsamlingen. Denne metal pin er på højre side af samlingen, og dens hoved er omtrent på størrelse med en skilling.

10

Løft tromlen op og derefter ud, placere den på en blød klud for at undgå ridser. Tromlen er et cylindrisk metalstykke, der er aqua-farvet og løber længden af ​​samlingen.

11

Fjern Primary Charge Roller (PCR) ved at gribe hver ende og fast trække lige op og ud af dets vugger. PCR er en hård gummi stykke sort omtrent halvdelen af ​​diameteren af ​​tromlen.

12

Fjern viskerbladet, der holdes på plads af to Philips skruer. Dette er et hårdt og klar gummi stykke med en metal base.

13

Dump toner i affaldet toner reservoir, der nu eksponeres og blast ren med trykluft.

TIPS

  • Arbejde i en garage eller et andet område, hvor en rod er OK, og slid gamle tøj, som du ikke har noget imod at blive beskidt.
  • Indstil alle brikker på en blød ren klud, som de er fjernet for at undgå ridser. Eventuelle små ridser vil dukke op på udskrevne sider senere.
  • Bær gummi- eller nitrilhandsker i hele processen for at forhindre overførsel af olie fra huden til følsomme stykker, som kan forårsage plettede udskrifter.
  • Bær en antistatisk håndledsstrop at forhindre elektrostatiske udladninger, der kan ødelægge komponenter.

relaterade artiklar