Sådan sikkerhedskopieres Blogger med HTTrack

HTTrack er et open-source web-arkivering program, der kan konfigureres til hurtigt at downloade hele indholdet af en hjemmeside, herunder en Blogger blog. Med HTTrack kan du nemt sikkerhedskopiere hele din Blogger blog, herunder blog indhold, design, kommentarer og billeder. (Mens Blogger tilbyder en simpel backup værktøj, output-fil giver dig kun blog-indhold, kommentarer og kategori tags.) Når din blog er sikkerhedskopieret, kan du navigere det uden en internetforbindelse ved hjælp af HTTrack offline browser.

Vejledning

1

Download og installer HTTrack fra httrack.com.

2

Klik på "Start," type "HTTrack" uden citationstegn i søgefeltet nederst i menuen, og tryk derefter på "Enter".

3

Klik på knappen "Næste" for at starte HTTrack guiden.

4

Indtast et navn til din backup projekt, skal du vælge "Blogs" fra "Projekt Kategori" drop-down menuen, klik derefter på knappen "Gennemse" for at vælge en placering på computeren til at gemme din Blogger backup. Klik på "Næste", når disse elementer er konfigureret.

5

Vælg "Download websted (er)" fra "Handlinger" drop-down menuen, og klik på knappen "Tilføj URL".

6

Indtast adressen på din Blogger blog i "URL" tekstfeltet og klik på "OK." Klik på "Næste" for at fortsætte.

7

Klik på "Afslut" for at starte sikkerhedskopieringen. Afhængig af størrelsen på din blog, kan overførslen tage alt fra et par minutter til over en time.

TIPS

  • Download Blogger-forudsat backup af din blog ud over den HTTrack backup for at genoprette alle dine blog-indhold i tilfælde af tab af data. Bare klik på "Export Blog" fra fanen "Indstillinger" på Blogger for at hente sikkerhedskopien.
  • Du kan ikke bruge HTTrack Blogger backups at gendanne din blog i tilfælde af tab af data. Men vil du være i stand til at få adgang til tema-koden nemt med HTTrack backup-filer.

relaterade artiklar