Sådan Set Up for Computer User Acceptance Testing

Virksomheder bruger Computer User Acceptance Testing (UAT) for at sikre, at deres produkter og tjenester fungerer korrekt forud for implementeringen. Ofte forbundet med teknologi lanceringer, kan det identificere glitches, bugs og udsætte forvirrende eller utilstrækkelige processer, der ellers kan gå uopdaget. UAT kan anvendes på enhver tjeneste, virksomhed eller et produkt som en "generalprøve før åbning nat." Bruges regelmæssigt, kan det spare virksomhederne penge, tid, forværring og forlegenhed, som også kan tjene til at beskytte en forretning omdømme.

Vejledning

1

Etablere mål test for dit projekt og sikre, at de er målbare. Dokument og prioritere hvert mål, så du kan lave opgavelister forbundet med hvert punkt. Destillere de vigtigste punkter og udvide dem med passende personale. Medtag alle i organisationen, der har arbejdet på projektet og få input fra alle medarbejdere.

2

Sørg for, at alle på projektet test team forstår, hvad hans eller hendes rolle er. Design en organisationsplan at henvise til, således at hver opgave er dækket. Medtag en indberetning hierarki med hvad, hvem og hvornår typer oplysninger for at hjælpe med at definere testprocessen. For eksempel bestemme, hvordan at rapportere problemer, der vil tildele spørgsmål, hvordan de vil blive kategoriseret, der refererer dem, og når de er nødvendige. Udpeg en teammøder tidsplan.

3

Definer testproceduren. Organiser holdet, så det fuldt ud støtter de mål test. Bestem hvad testmiljøet er, og gøre det adskilt fra udvikling og produktion område, hvis det er muligt. Medtag en separat database, webserver og applikationsserver evt. Design en eksplicit procedure til at bevæge kode til og fra testmiljø. Sørg for, at den nøjagtige procedure forstås og følges. Arbejde med udvikling team til at sikre, at nye versioner af kildekode identificeres.

4

Gennemgå aspekter af web-applikation, der er specifikke for brugeroplevelsen. For eksempel bestemme, hvor nemt det er at navigere gennem web-applikation. Sørg for, at det er tydeligt for alle niveauer af brugeren, som handlinger er tilgængelige. Kontroller ansøgningen siderne for tilstrækkelige skriftstørrelser og farver. Tillad efter måder at henvise til sider, der skal justeres. For eksempel, når brugerne skal ændre oplysninger, bør der være en nem måde at gøre det uden at skulle miste alle de data, der tidligere input.

5

Medtag belastningstest præstationer i projektet. Simuler, hvordan brugerne kan anvende web-applikation. Juster parametrene for anvendelsen at sikre at belastningen balance eksisterer. Test sikkerheden i web-applikation, så det er sikkert fra hackere, både eksternt og internt. Mulige trusler skal planlægges og behandles af sikkerhedsspecialister.

TIPS

  • Husk, at ansøgningen ikke behøver at være perfekt, men blot opfylde dine beregnet krav på et givet tidspunkt.
  • Udfør load test i de tidlige stadier, i midten og i slutningen.
  • Foretag enkle design ændringer, der kan have en væsentlig indflydelse på performance.
  • Sørg for, at din ansøgning er i overensstemmelse med Rehabilitation Act vedrørende personer med handicap.
  • Spørg din juridiske afdeling eller rådgiver for at være sikker, at ansøgningen er i overensstemmelse med alle love og bestemmelser.
  • Udfør løbende sikkerhed revisioner for at opretholde sikkerheden.

relaterade artiklar