Sådan Set Up en HP 940c printer til 4x6 Papir

HP 940c Deskjet printer kan rumme forskellige størrelser og typer af papir, herunder karton og fotopapir. Du kan også justere indstillingerne, der regulerer farvemætning og udskriftskvalitet. Hvis du ønsker at udskrive på 4 x 6 papir, skal du foretage justeringer af papirbakken og ændre udskriftsindstillingerne på din computer. Adgang softwarens TaskAgent at opfylde dine udskrivningsbehov.

Vejledning

1

Træk printerens "I bakke," placeret i bunden af ​​forsiden interface. Skub papiret glide til 4 x 6 måling på bakken. Placer 4 x 6 papir i bakken, og skub det på plads igen.

2

Klik på "TaskAgent" ikonet, som ligger på proceslinjen i Windows, for at ændre udskriftsopløsningen (hvis det ønskes). Vælg din print præference i den dialogboks, der vises. Klik på "OK" for at ændre dit valg til standardindstillingen udskriftsindstilling.

3

Dobbeltklik på "TaskAgent" ikonet for at åbne dialogboksen Egenskaber for at ændre trykpapir størrelse. Vælg fanen "Setup". Skift papirformat til 4 x 6. Vælg fanebladet "Funktioner" for at angive det antal kopier, du ønsker udskrevet. Klik på "Udskriv" for at indlede din udskrivning job.


relaterade artiklar