Sådan Set Up en eBay Store & Auction

Sådan Set Up en eBay Store & Auction


EBay er nævnt som nummer et auktion site for køb og salg alt, hvad du kan forestille dig. Mange sælgere vælger at sælge til kun auktion, mens andre vælger at også åbne eBay butikker. Produkter i butikkerne forblive på eBay i en opgørelse format i en længere tidsperiode. Åbning af en butik er relativt let at gøre, og kan være en lukrativ indtægtskilde. Når din eBay butik er oppe og køre, kan du nemt starte en eBay auktion fra din sælger konsollen.

Vejledning

Opsætning af en butik på eBay

1

Sørg for at du opfylder butik sælger krav for at åbne en eBay butik. Aktuelle krav angiver du skal have en verificeret Premier PayPal-konto, har en gyldig eBay sælgers konto, har et kreditkort på filen (afregning), og i det mindste have en feedback score på 20, (eller alternativt ID Bekræft.)

2

Log ind på din eBay-konto og gå til eBay butik oprettet siden. En måde er at holde markøren over fanen "sælg" øverst til højre på siden, vælg derefter "Sælger Værktøj & eBay Stores." Kig efter den fane, der siger, "Hvad er en eBay Store" fanen og klik på det.

3

Anmeldelse butik abonnement niveauer og vælge mellem Basic Store, Premium Store eller Anchor Store. Hver omfatter månedlige abonnementsafgifter, lager gebyrer, indsættelse og endelige værdi gebyrer. Det er tilrådeligt at læse om alle de materialer, herunder de "Abonnementer og afgifter" før du vælger en butik niveau. Når du klikker på butikkens niveau, vil du blive bedt om at tilføje yderligere oplysninger, før din butik er åbnet.

4

Tilføj beholdning. Start altid fra "Sælg" fanen øverst til højre på siden. Vælg din kategori, og i sidste ende vælge dit format. Vælg "Gem Inventory" format, som poster har en længere varighed og lavere samlede indsættelse gebyrer, eller flytte til trin 5 på listen elementet på auktion. De vil forblive i din butik op til 30 dage, men de har mindre gennemslagskraft i søgeresultaterne.

5

Anfør en vare på auktion, når fortsætter fra trin 4. Regelmæssige auktioner starter på et minimum bud pris, og køre i længere tid, hvor købere vil vinde din vare for højeste bud og er mest almindelige. Reserve auktioner gør det muligt for dig at indstille en minimumssalgspris. Fast pris auktioner bruge en "Køb nu" funktion, som giver tilbudsgivere til at købe med det samme. Sjældent anvendte er de hollandske auktioner, for multipla af det samme element. Vælg en af ​​disse typer og komme videre.

6

Udfør din auktion beskrivelse og tilføje fotografier. Beskrivelser skal beskrive tilstanden af ​​elementet, størrelse og andre relevante oplysninger. Fotografier skal vise detaljer for optimale salgsresultater. Afslut din registrering (hvad enten det er butik beholdning eller auktion format), og du er på vej til at gøre eBay salg.

TIPS

  • Hvis du vil være notering en masse elementer, eller har valgt Premium eller fundamenter butik, skal du bruge "Turbo Lister« program, der er fri for eBay og vil hjælpe liste dine emner meget hurtigere. For at opnå dette, skal du klikke på "Hjælp" øverst på siden, og skriv "Turbo Lister" i søgefeltet. Gennemgå oplysningerne, krav og download hvis relevant.
  • EBay butik ejere kan meget nemt ændre elementer i deres eksisterende "opgørelse format" til en "auktion format" eller "fast pris format" med kun et par enkle trin. Klik på "Hjælp" sektionen øverst til højre på siden, og derefter søge efter "Ændring Store beholdning til andre formater", som vil tage dig ret til den officielle eBay tutorial om, hvordan du gør dette.
  • Sikre, at du gør nok eBay salget til at berettige at åbne en butik. EBay foreslår, at du skal sælge mindst sælge $ 100 i det samlede salg, eller 10 en måned for at åbne en "Basic" niveau butik. Mere information kan findes på deres "Abonnementer og afgifter" side i Selling området.

Relaterede artikler