Sådan Set Forældrekontrol for internettet

Internettet kan være et sted af stor læring for børn, og også stor fare. Mange forældre bekymre sig om at beskytte deres børn mod Internet rovdyr. Forældre også bange for, at deres børn kan snuble på en af ​​mange usmagelige hjemmesider. Heldigvis, både Windows- og Mac-operativsystemer tilbyder sofistikeret, indbygget børnesikring for at beskytte familiemedlemmer fra den negative side af internettet. Lær at indstille børnesikring til internettet for at lade dine børn surfe på nettet uden at støde sin mørke side.

Vejledning

1

Åbn Internet Explorer, standard webbrowser inkluderet i alle kopier af Microsoft Windows-operativsystemet. Hvis du bruger en Mac, skal du åbne Safari-webbrowseren.

2

Klik på "Funktioner" i toppen Internet Explorer menulinjen, hvis du bruger en pc. Hvis du bruger en Mac, skal du springe til trin 4. Vælg "Internetindstillinger". I popup dialogboks, der vises, skal du klikke på den fane, der hedder "Indhold", og klik på knappen ved siden af ​​"Content rådgiver."

3

Klik på fanebladet "Ratings". Windows rangerer webindhold ved hjælp af forskellige kriterier, såsom vold og sprog. Juster de accepterede niveauer for alder og komfort niveau af din familie. Hvis dit barn forsøger at få adgang til et websted, der ikke opfylder kriterierne i de niveauer, du angiver, vil siden ikke blive vist. Du kan også indstille brugerdefinerede hjemmesider i "Approved steder" fanen. For eksempel kan nogle hjemmesider (såsom encyklopædi poster) mislykkes kriterierne niveau, du har indstillet og skal manuelt føjes til en liste over godkendte steder.

4

Klik på Apple-ikonet i toppen af ​​skærmen, hvis du bruger en Mac. Hvis du bruger Windows, skal du springe til trin 5. Vælg "Systemindstillinger". I den dialogboks, der vises, skal du klikke på den gule ikon der hedder "Forældrekontrol". Klik på ikonet hængelås for at aktivere Forældrekontrol. Mac kontrollerer besøgt hjemmesider mod en database for at sikre at hjemmesiden er familievenlige. Du kan også slå indbygget tracking software til at logge alle de steder, at dit barn besøg, og få loggen sendt til dig på en regelmæssig tidsplan.

5

Uddan dine børn om det grundlæggende i Internet sikkerhed. Lære dem at være kræsne, når udstationering på sociale netværk som MySpace og Facebook, og fortælle dem advarselstegn på en Internet rovdyr. Forklar farerne ved at dele personlige oplysninger online. Instill Internet sikkerhedsmæssige værdier i dem fra en tidlig alder for at give dem de værktøjer og uddannelse til at beskytte sig selv fra den ækle side af banen.

TIPS

  • Forældrekontrol kan ikke altid blokere alle usmagelige aspekter af internettet, og det er vigtigt at lære børn at beskytte sig selv ved ikke at dele personlige oplysninger på nettet.

relaterade artiklar