Sådan scannes et dokument på en multifunktionsprinter

En multi-funktion printer med en scanner gør sikkerhedskopiering af dine vigtige dokumenter nemt. Scanneren funktion printer kan du oversætte et papirdokument som en kvittering eller skøde til en elektronisk kopi, der er gemt på din computer. Når du har en elektronisk kopi af dit dokument, kan du behandle og manipulere dokumentet som du ville enhver anden elektronisk fil. Følg disse trin for at scanne et dokument på en multi-funktion printer:

Vejledning

1

Tilslut din multi-funktion printer og computer. Magten dem op.

2

Vælg den side af det dokument, du vil scanne. Giv dokumentet en once-over, kontrol for eventuelle fejl, som du ikke ønsker overført til elektronisk form.

3

Åbn printerens låg. Placer siden af ​​det dokument, du vil have scannet forsiden nedad på glaspladen af ​​din multi-funktion printer scanning seng. Juster dokumentet til din tilfredshed.

4

Luk printerens låg omhyggeligt. Du ønsker måske at veje dokumentet ned med en anden ark papir, så den ikke flytter sig.

5

Vælg en passende scanningsopløsning. Du kan have at gøre dette ved hjælp af knapperne på printeren eller på computeren, afhængigt af model og software.

6

Tryk på Scan for at starte processen. Dette kan gøres på selve printeren eller på computeren.

7

Se et eksempel på scanningen på computerskærmen. Du bør være i stand til at foretage mindre ændringer i det scannede billede, hvis nødvendigt.

8

Gem det scannede billede, hvis du er tilfreds med resultatet. Prøv igen, hvis du ikke er tilfreds.

TIPS

  • Scanning af dokumenter i høj opløsning og lav datakomprimering vil producere den bedste billedkvalitet på bekostning af filstørrelsen.
  • Ikke tilfreds med en scanning? Re-tjek opretningen af ​​dokumentet, og prøv igen. Kassér de fyre, når du får en scanning, der virker for dig.
  • Brug af skrappe rengøringsmidler såsom acetone eller benzen kan skade dit multi-funktion printer. Slibende rengøringsmidler er heller ikke godt på maskinen, især glas overflade scanning sengen.

Relaterede artikler