Sådan scanne fotos til digital

Scanning dine album fysiske fotografier i computeren er en nem måde at bevare billederne og dele dem med venner og familie. Oprettelse af digitale versioner af dine fotografier er enkel at bruge en standard personlig scanner. Når scannet, kan du gemme filerne på din harddisk i JPEG-format. For at scanne fotos, skal du først installere og konfigurere din scanner og scanneren software.

Vejledning

1

Indsæt software-cd'en, der fulgte med scanneren i computerens optiske drev. Installationsprogrammet skal automatisk starte. Hvis ikke, skal du dobbeltklikke på drevet.

2

Følg instruktionerne for at installere de nødvendige drivere og software.

3

Tilslut scanneren til computeren via USB-kabel som anvist under installationen af ​​softwaren. Hvis du ikke bliver bedt om at gøre det på alle under installationen, skal du vente, indtil installere er fuldført, før du tilslutter scanneren.

4

Placer dit foto på scannerpladen. Vær sikker på at korrekt justere billedet i hjørnet af scanneren. Der bør være markeringer på scanneren til at hjælpe dig med at tilpasse dit foto.

5

Tryk på "Scan" knappen på scanneren. Dette skal aktivere den installerede scanning software og scanneren vil gøre en foreløbig scanning. Bruge softwaren til at foretage tilpasninger lysstyrke, kontrast og foto placering. Når du er tilfreds, skal du klikke på "Gem" og gem filen som en JPG til en mappe på din computer. JPEG-filformatet er standard digitalt billedformat. Gentag scanningen for yderligere fotos.


relaterade artiklar