Sådan Scan slide billeder

Sådan Scan slide billeder


Personlige scannere er en nyttig måde at konvertere fysiske billeder til digitale. Et dias eller film scanning service kan være dyrt og kan tage uger at gennemføre. For en let alternativ, købe en personlig scanner med dias og foto-scanningsfunktioner. Du skal bruge en scanner udstyret med en adapteren til transparent materiale.

Vejledning

1

Rengør glas scannerens med glasrens og en blød klud.

2

Fjern låget til transparente materialer adapter ifølge producentens anvisninger.

3

Placer dine dias på glasset. Hvis et dias-scanning skabelon leveres, skal du bruge det til at organisere dias.

4

Dæk den tomme plads på glaspladen, så for ikke at lade ekstra lys i og overeksponere scannede dias. Nogle scannere inkluderer et dække til dette formål. Hvis man er ikke inkluderet, karton, sort byggeri papir eller et andet lignende lys-blokerende materiale.

5

Luk scannerlåget.

6

Scan dias i henhold til producentens anvisninger. Nogle scannere kan have en slide-scanning knap direkte på scanneren, mens andre kræver, at du bruge medfølgende software til at fuldføre scanningen.

7

Gem dine scannede dias til din harddisk ved hjælp af scanning software, der leveres af producenten. De fleste scanning software giver dig mulighed for at vælge en brugerdefineret område af et scannet billede, som giver dig mulighed for at scanne flere dias på én gang, og gemme dem som individuelle billedfiler.


relaterade artiklar