Sådan Scan Reflekterende billeder hjemme på en HP Officejet G85

Sådan Scan Reflekterende billeder hjemme på en HP Officejet G85


Hewlett-Packard Officejet G85 tilbyder printer, kopimaskine, scanner og fax i form af en praktisk multifunktionelle maskine. Udover en standard flatbedscanner, kommer HP G58 er udstyret med en automatisk arkføder, der kan bruges, når scanning eller kopiering. Udføre opgaven med scanning af dokumenter eller reflekterende billeder, såsom fotos og tegninger, direkte fra din computer eller via HP G58 printerens kontrolpanel.

Vejledning

1

Scan billeder ved hjælp af printerens kontrolpanel. Placer det foto, du ønsker at scanne på glaspladen scannerpladen eller med forsiden nedad i den automatiske dokumentføder. Tryk på "Scan til" knappen på printerens kontrolpanel, indtil det program, som du ønsker at scanne billedet vises på displaypanelet, og tryk på "Start Scan". Den G85 åbner det ønskede program og viser det scannede billede på din computerskærm. Rediger og gem det scannede billede som ønsket.

2

Scan billeder ved hjælp af Microsoft Windows Paint ansøgning. Placer det foto, du ønsker at scanne på glaspladen scannerpladen eller med forsiden nedad i den automatiske dokumentføder. Åbn Paint ved at klikke på "Start" knappen, efterfulgt af "Alle programmer" og "Tilbehør" og derefter klikke på "Paint". Fra i Paint programmet, klik på "Paint" knappen, og klik derefter på "fra kamera eller scanner" valgmulighed. Rediger scanningsindstillingerne, hvis det er nødvendigt, og klik derefter på "Scan". Rediger og gem det scannede billede som ønsket.

3

Scan billeder ved hjælp af Windows Fax og scanning software. Placer det foto, du ønsker at scanne på glaspladen scannerpladen eller med forsiden nedad i den automatiske dokumentføder. Åbn Windows Fax og scanning ansøgning ved at klikke på "Start" knappen, efterfulgt af "Alle programmer" og derefter klikke på "Windows Fax og scanning." Klik på "Ny scanning." Rediger scanningsindstillingerne, hvis det er nødvendigt, og klik derefter på "Scan". Rediger og gem det scannede billede som ønsket.

4

Scan billeder ved hjælp af Windows Live Photo Gallery software. Placer det foto, du ønsker at scanne på glaspladen scannerpladen eller med forsiden nedad i den automatiske dokumentføder. Åbn Windows Live Photo Gallery ansøgning ved at klikke på "Start" knappen, efterfulgt af "Alle programmer" og derefter klikke på "Windows Live Photo Gallery." Klik på "File" efterfulgt af "Importer fra kamera eller scanner." Vælg HP Officejet G85 på listen, og klik derefter på "Importer". Rediger scanningsindstillingerne, hvis det er nødvendigt, og klik derefter på "Scan". Rediger og gem det scannede billede som ønsket.

TIPS

  • Nogle HP G85-modeller kan indgå i netværk for at give adgang til flere computere. Følg producentens vejledning i konfiguration af netværksindstillinger.

relaterade artiklar