Sådan Scan glossy billeder

For effektivt at scanne et blankt billede ved at vælge de relevante indstillinger på både scanneren og den software, der modtager billedfil digital. Hvis det er muligt, skal du ikke bruge foder-through scannere eller udstyr, der en scanner som en del af en printer eller faxmaskine. Dedikerede flatbed scannere producere den højeste opløsning og bedste farveskala til blanke fotos. Glasset på scanneren bør aldrig rørt med en slibende overflade, såsom en beskidt klud eller håndklæde, for at forhindre skade på integriteten af ​​glasset.

Vejledning

1

Tør glasoverflade scanneren med en blød klud. Placere den blanke fotografi forsiden nedad på glaspladen. Line up kanterne af fotografiet med kanterne af glasset, så de er parallelle.

2

Vælg indstillingen "Glossy" fra scanneren menuen i modsætning til "avispapir" "Matte" eller et andet format. Vælg en pixel per tomme (ppi) oprettelse af 300 eller højere for standard blanke fotografier.

3

Udfør en prøve scanning ved at vælge "Preview" funktion. Kontroller opløsningen af ​​billedet på computerskærmen ved at zoome ind på det valgte område. Kontroller, at billedet er klart og mærkbar, når de ses på et 100 procent størrelse ved at bruge zoom-værktøjet. Kontroller for eventuelle striber eller skjolder. Juster ppi indstilling, hvis fotografiet vises sløret; om justering af format, hvis fotografiet synes at have mange reflekterende striber eller skjolder fra reflekteret lys.

TIPS

  • Må ikke haste scanningen. At blive fortrolig med processen, især den hastighed, som udstyret fungerer, og hvordan mindre justeringer kan gøre forskellen mellem en sagkyndigt scannet fotografi og en dårligt scannet en.
  • Scan ikke en frisk blankt foto, indtil den har haft tilstrækkelig tid til at køle af. Et blankt foto, der har været frisk udskrevet kan klæbe til scannerens glasplade overflade, ødelægger overfladen af ​​både scanner og selve fotoet.

relaterade artiklar