Sådan Scan et billede og flytte det til en jobansøgning

Sådan Scan et billede og flytte det til en jobansøgning


Mange virksomheder spørger jobansøgere til at indsende billeder af sig selv med jobansøgninger. Hvis en potentiel arbejdsgiver har bedt dig om at sende et billede med dit CV eller ansøgningsskemaet, send et professionelt udseende foto. Hvis du ikke kan få et godt skud på dit digitale kamera og har ikke nogen professionelle billeder, der er gemt på din harddisk, kan du scanne en udskrevet fotografi.

Vejledning

1

Tilslut scanneren til computeren med USB-kablet og indlæse software og drivere.

2

Placer dit billede i scanneren, og sørg for det er korrekt placeret og er højre side opad.

3

Scan dit billede og gemme det på din harddisk. Hvis du har et valg af hvilken filformat til brug for din foto, skal du vælge ".jpg". Kontakt din scanner brugervejledningen for yderligere oplysninger.

4

Åbn filen i dit scannede foto, skal du højreklikke på billedet og vælg "Kopier".

5

Højreklik på det område af dit job ansøgning, hvor du gerne vil indsætte dit billede og vælg "Sæt ind". Dit billede vil derefter blive kopieret til din ansøgning. Afhængigt af hvilket program du bruger, skal du være i stand til at ændre størrelsen på billedet ved at venstreklikke på rammen og trække.

TIPS

  • Du kan også kopiere billedet til toppen af ​​dit cv eller vedhæfte den som en separat fil til en e-mailes jobansøgning.

relaterade artiklar