Sådan Reset en printer Vedligeholdelse Besked til LaserJet 4050TN

Uanset om du bruger din LaserJet 4050 til hjemmet eller virksomhed, er du nødt til at opretholde det ordentligt. Heldigvis viser denne model printer en vedligeholdelse meddelelse, når det er behov for service, og de dele, der indgår i vedligeholdelsessættet kan installeres af slutbrugeren. Efter at vedligeholdelse kit er installeret, skal du slette meddelelsen og nulstille sideantal. Dette vil gøre det muligt for printeren at holde en nøjagtig optælling af siderne it-processer, så det vil vide, hvornår den næste service er nødvendig.

Vejledning

1

Sluk printeren. Hold tasten "Select" og "Annuller Job" knapper og tænde printeren. Fortsæt med at holde knapperne indtil alle LED-lys på printeren blive på.

2

Slip "Vælg" og "Annuller Job" knapper og tryk på højre "Menu" tasten, og tryk derefter på "Select". Du bør se service mode meddelelsen.

3

Tryk på "Menu" tasten for at vise "Service Menu" valgmulighed. Tryk på "Item" for at rulle gennem valgmulighederne på menuen Service. Vælg "Reset Maintenance Count", og tryk på "Vælg" for at bekræfte den. Vedligeholdelsen tæller nu sat tilbage til nul.


relaterade artiklar