Sådan Reset en ejeradgangskode i XP

Sådan Reset en ejeradgangskode i XP


Ejer brugerkonto, der har administratorrettigheder, oprettes automatisk under Microsoft Windows XP setup, hvis der ikke brugerkonti er oprettet. Når ejeren password er glemt, kan det nulstilles med Administrator-konto eller en anden konto med administratorrettigheder. Administrator konto oprettes automatisk under installationen af ​​Windows XP. Det normalt ikke vises som en indstilling i log-on skærm. Der er to primære metoder til at få adgang til administrator-konto. Hvis den første metode ikke virker, skal du bruge den anden metode. Efter at være logget på med Administrator-konto, at den procedure, nulstille adgangskoden er den samme.

Vejledning

Access Administrator - Metode One

1

Genstart computeren.

2

Hold "Ctrl" og "Alt" nede, mens samtidig at trykke på "Slet" -tasten. Gentag denne tastetryk kombination, så den presses to gange.

3

Input "Administrator" (uden anførselstegn) i feltet "Brugernavn" tekstfeltet.

4

Indtast adgangskoden for administratoren konto i "Password" tekstfeltet. Hvis kontoen ikke har en adgangskode, skal du springe dette trin over.

5

Klik på "OK" for at logge på computeren med administrator-konto.

Access Administrator - Metode Two

6

Genstart computeren.

7

Tryk på "F8" -tasten, så snart computerens BIOS forsvinder. Dette er et tekstbaseret skærm notering oplysninger om computerens hardware.

8

Brug piletasterne til at vælge "Safe Mode", og tryk derefter på "Enter" to gange.

9

Klik på ikonet for "Administrator" konto og derefter indtaste adgangskoden til Administrator konto. Lad feltet tomt adgangskode, hvis der ikke er nogen adgangskode.

10

Tryk på "Enter", og klik derefter på "Ja" knappen for at logge ind på computeren med administrator-konto.

Nulstille adgangskoden

11

Naviger til "Start" menuen og vælg derefter "Kør".

12

Skriv "control userpasswords2" (uden anførselstegn) i dialogboksen Kør, og klik derefter på "OK".

13

Vælg fanebladet "Brugere" i vinduet Brugerkonti, der vises.

14

Klik på ikonet for "Ejeren" konto og derefter klikke på "Nulstil adgangskode".

15

Indtast den nye adgangskode to gange og derefter klikke på "OK".

TIPS

  • Hvis der findes en diskette for ejeren konto, bruge det som et alternativ til denne procedure. Klik på "Brug din adgangskode reset disk" efter den forkerte adgangskode indtastes ved log-in skærmen og derefter følge anvisningerne. Den "F8" -tasten skal trykkes, før Windows starter læsning. Tryk gentagende hvis du har problemer med at få skærmbilledet startindstillinger til at give møde Windows indlæses.

relaterade artiklar