Sådan Reset en Compaq Armada M300 til fabriksindstillingerne

Sådan Reset en Compaq Armada M300 til fabriksindstillingerne


Compaq Armada M300 laptop er et populært valg for både individuelle brugere og virksomhedsejere. Disse modeller er stadig meget udbredt, og i de fleste tilfælde, de kan levere fremragende service i mange år. Alligevel er der tidspunkter, hvor det bedste fremgangsmåde er at nulstille computeren til dens oprindelige fabriksindstillinger. Når computeren er ramt af en virus, eller når operativsystemet er korrupt, genoprette den bærbare computer til sin fabrik oprindelige tilstand er ofte den bedste måde at fortsætte.

Vejledning

1

Sikkerhedskopiere alle dine data til en tommelfinger drev eller en ekstern harddisk. Restaureringen proces vil ødelægge alle data på computeren.

2

Anskaf en restaurering cd fra HP. Restaureringen CD kommer med de grundlæggende genoprette cd og et operativsystem-cd.

3

Sæt genoprette cd i cd- eller dvd-drevet, og lukke Armada M300. Tryk på afbryderknappen for at tænde den bærbare computer igen.

4

Vent til den bærbare computer til at starte fra cd, og bekræfte, at du vil formatere drevet. Indsæt operativsystemets cd, når du bliver bedt om. Den bærbare computer genstarter automatisk, når restaureringen er afsluttet.


relaterade artiklar