Sådan Reparation PowerPoint gratis

Sådan Reparation PowerPoint gratis


Microsoft Office-brugere har adgang til et program kaldet PowerPoint, der giver dem mulighed for at skabe kvalitet præsentationer. Dette program kan du også ændre og vise dine præsentationer i form af dias, og dele visuelle punkttegn med dit publikum. Hvis du arbejder i et miljø, hvor du giver præsentationer med jævne, men ikke har evnen til at åbne PowerPoint på din computer, kan du have en korrupt fil. Men du kan reparere PowerPoint gratis, hvis du forstår at bruge Microsoft Word til at åbne filen og derefter flytte det til en anden destination på din computer.

Vejledning

1

Åbn din PowerPoint-software. Start en helt ny præsentation. Klik på "Indsæt" og vælg "Slides fra filer" valgmulighed. Når boksen kommer op, finde den korrupte fil. Klik på "Indsæt alle." Hvis denne funktion ikke gøre arbejdet, skal du vælge "Indsæt" for at indsætte enkelte dias. "

2

Åbn et Word-dokument på computeren, så gå til "Start" og klik på "Åbn". Find den særlige PowerPoint-fil og åbne filen i Word-format. Bemærk, at dette gør det muligt at gendanne teksten del af din PowerPoint fil.

3

Brug PowerPoint for at starte PowerPoint-fil. Gå til "Start" menuen på din computer til at åbne PowerPoint-fil med et enkelt klik med musen.

4

Overfør PowerPoint-filen til en anden destination på computeren, såsom en USB-flashdrev eller en anden disk på din harddisk. Højreklik på præsentationen, og vælg "Kopier" valgmulighed. Gå til anden destination, skal du højreklikke på musen og vælg "Sæt ind".


relaterade artiklar