Sådan Reparation Ole32 DLL

Sådan Reparation Ole32 DLL


Den Ole32.dll er et afgørende element i dit operativsystem. Filen er en del af objektet og integrering teknologi eller OLE, der giver brugerne mulighed for at indlejre filer og oprette hyperlinks inden for programmerne. Hvis Ole32.dll er beskadiget eller slettet, vil du ikke være i stand til at skabe links eller indsætte billeder i alle dokumenter på computeren. Mangler Ole32.dll filer også medfører en række pop-up-bokse til at meddele Dem, at DLL mangler. Den bedste måde at reparere denne fejl er at erstatte den skadede Ole32.dll.

Vejledning

1

Besøg et websted, der lader brugerne downloade gratis eksemplarer af Ole32.dll. Klik på linket for at hente filen og gemme den på skrivebordet for nem adgang.

2

Gå til "Start"> "Søg"> "Alle filer og mapper" og skriv "system32". Hit "OK" for at søge efter den mappe, der indeholder de vitale DLL filer i systemet.

3

Træk Ole32.dll filen fra skrivebordet til mappen "System32". Hvis den beder dig, hvis du vil erstatte filen, skal du klikke på "Ja". Den nye fil vil overskrive den beskadigede Ole32.dll.

4

Gå til "Start"> "Kør" og skriv "cmd" ind i feltet. Hit "OK" for at indlæse Kommandoprompt.

5

Skriv "regsvr32 Ole32.dll" og tryk "Enter". Den nye Ole32.dll vil installere sig selv på din computer.

6

Skriv "exit" og klik på "Enter" for at lukke Kommandoprompt.

7

Genstart din pc.


relaterade artiklar