Sådan Reparation Msvcr71.dll

Sådan Reparation Msvcr71.dll


Dynamic-link library filer eller ansøgning udvidelse filer, er en integreret del af et Windows-operativsystemet og er nødvendige for optimal systempræstation. Manglende dll-filer kan bremse eller endog standse computeren i at fungere. Ansøgningen extensions findes i Windows-filsystemet lov om som et bibliotek af computerprogrammering komponenter og er afgørende for funktionen af ​​mange forskellige programmer. Der er flere metoder, der giver brugeren mulighed for at reparere eller udskifte en manglende dll fil. Disse vil løse eventuelle fejlmeddelelser, du kan få, mens du arbejder med en beskadiget ansøgning forlængelse.

Vejledning

1

Sørg for, at du har betydelige brugerrettigheder til at køre kommandoprompten på din computer. Du skal være en del af administratorgruppen for at få adgang til kommandoprompten.

2

Klik på "Start".

3

Klik på "Run," type "cmd" og tryk derefter på "Enter". Dette vil åbne kommandoprompten.

4

Skriv "sfc /scanfile=c:\windows\system32\Msvcr71.dll" i kommandoprompten vindue og tryk på "Enter". Denne kommando vil automatisk søge efter og reparere dll-fil.

5

Kør programmet, der oprindeligt rapporterede "Msvcr71.dll" fejl. Hvis reparationen blev gennemført, fejlen ikke.

TIPS

  • Hvis du bruger Windows Vista, skal du deaktivere funktionen Brugerkontokontrol til at bruge kommandoprompten.
  • Du kan manuelt hente og erstatte dll-filer, hvis den automatiske reparationen mislykkes ved at navigere til System32 mappe i Windows.
  • Ændring systemfiler kan forårsage, at Windows bliver ustabil.

relaterade artiklar