Sådan Reparation Canon billede Runners

Sådan Reparation Canon billede Runners


En beskadiget multifunktionsprinter kan begrænse effektiviteten og produktiviteten i et kontor. Spar omkostninger ved at reparere din Canon Billede Runner dig selv. Image Runner brugervenlige interface og let adgang paneler, hvis printeren skal repareres hvis defekt. Hvis producentens garanti er stadig på plads, drage fordel af det, inden du åbner kabinettet på printeren som der kan ugyldiggøre garantien.

Vejledning

Sådan Reparation Canon billede Runners

1

Diagnosticere problemer, at printeren oplever og vurdere, om det er noget, der kan repareres uden professionel hjælp. Elektriske problemer, beskadigede indre dele og computer forhold vedrørende LCD kommandoer er problemer bedst håndteres af en tekniker. Udgifterne til reparation kan være mindre end yderligere skader og potentielle skade.

2

Følg LCD instruktioner for at finde det område af papirstop. Fjern papiret bakker eller åbne den aftagelige paneler som anvist, og fjern forsigtigt eventuelle stak papirer. Kontroller, om en blok i rullerne eller løst materiale internt, som kunne blokere papir flow. Hvis du finder nogen blokering, tag printeren, og med en skruetrækker fjerne yderligere paneler til at fjerne den løse rester, der påvirker udskrivningen. Luk paneler, og billedet Runner vil kontrollere, om marmelade er blevet tydeligt fjernet.

3

Udskift tonerpatronen for at sikre en klar ensartet print. Placeringen patron kan variere afhængigt af modellen, men når placeret, fast slæbebåd på den tomme eller defekt patron for at fjerne den fra printeren. Sæt den nye patron, og luk toner bugten. Printeren udskriver en testside for tilpasning og kompatibilitet formål.

4

Tag printeren i et par minutter, og sæt den tilbage i stikkontakten. Prøv flere salgssteder om muligt og sikre, at stikket sidder godt fast i printeren. Sørg for, at hovedafbryderen på printeren er i ON.

5

Slet de gemte netværksindstillinger og indtaste den korrekte IP-adresse og sikkerhedsnøgle. Hvis du bruger et kabelbaseret netværk, så sørg for at netværkskablet er sat helt ind i printeren, og at netværket er fuldt operationelt. Prøv at udskrive fra en anden arbejdsstation, hvis muligt, da arbejdsstationen kan være defekt.

TIPS

  • Brug garantien til reparation, hvis muligt.

relaterade artiklar