Sådan Reparation Acrobat

Adobe Acrobat er et professionelt program til oprettelse, redigering og visning af Portable Document Format (PDF) filer. Du er i stand til at reparere Adobe Acrobat via programmets installation program, som du kan få adgang i "Programmer og funktioner" Kontrolpanel ansøgning i Microsoft Windows. Processen til at reparere Adobe Acrobat vil tage et par minutter, afhængigt af den hastighed, hvormed din computer fungerer.

Vejledning

1

Klik på Windows "Start" knappen og derefter klikke på "Control Panel". Dette vil åbne Microsoft Windows Kontrolpanel i et nyt vindue.

2

Dobbeltklik på "Programmer og funktioner". Dette vil åbne Programmer og funktioner Kontrolpanel ansøgning i et nyt vindue.

3

Vælg "Adobe Acrobat" valgmulighed ved at klikke på det, og klik derefter på "Fjern / rediger" knappen, som vil indlæse installationsprogrammet til Adobe Acrobat. Klik på knappen "Næste", vælg "Repair" valgmulighed, skal du klikke på knappen "Næste" og derefter klikke på knappen "Opdater". Vent til reparation processen for at fuldføre; du vil blive underrettet med en pop op-meddelelse, når processen er færdig.


relaterade artiklar