Sådan Refill Lexmark Z735 blækpatroner

Sådan Refill Lexmark Z735 blækpatroner


Lexmark Z735 printer bruger kun patron en farve blæk (# 1 / 18C0781). Patron Samme blæk bruges også i X2350, X3470 og X2470 printere. En refill kit til Z735 kan normalt anvendes fra to til fire gange, afhængigt af sættet.

Vejledning

1

Spred et stykke avis ud på et bord. Tøm indholdet af refill kit på bordet. Sættet har en tommelfinger boret tre sprøjter og en flaske hver af cyan, gul og magenta blæk. Fjern etiketten fra Lexmark patron til at afsløre ventilationshullerne.

2

Brug tommelfingeren boret for at forstørre udluftningshullerne, således at de kan passe sprøjtenåle. Placer boret på en udluftningshul og drej frem og tilbage for at forstørre hullet.

3

Sæt en tandstik i hver ventilationshul til at teste, hvilken farve er hvor på blækpatronen. Den magenta bør være øverst til venstre, cyan på det rigtige centrum og den gule til venstre center.

4

Stik kanylen ind i flaske blæk (en sprøjte til hver farve). Tegn syv ml blæk ind i sprøjten ved at trække stemplet opad.

5

Sprøjt blækket i patronen Lexmark blæk. Stik nålen ind udluftningshullets langsomt trykke ned på stemplet. Hvis blækket bobler ud af udluftningshullet, stop fylde og tør op blækket med klud. Den specifikke farve kan ikke være tom, og vil ikke tage de fulde syv milliliter. Fyld hver farve.

6

Sæt patronen i printeren. Brug et tekstdokument, der har nogle farve på den for at køre 2-3 testsider for at cykle blækket i patronen.


relaterade artiklar