Sådan redigeres Gruppepolitik i XP Home

Sådan redigeres Gruppepolitik i XP Home

Det er koncernens politik indstillingerne på din computer kontrol, hvad brugerne kan og ikke kan gøre i operativsystemet. Ved at redigere Group Policy på dit operativsystem kan du definere de regler, der skal følges i hver brugerkonto. Windows XP Home omfatter ikke det program, der bruges til at redigere indstillinger for Gruppepolitik, i modsætning til andre versioner af Windows. For at redigere indstillinger for Gruppepolitik, skal du hente et gratis program, der vil give dig mulighed for at konfigurere indstillingerne.

Vejledning

1

Hent Windows XP Security Console program. Gå til Doug Knox hjemmeside (se reference 2), og klik på "Windows XP Security Console" i øverste venstre hjørne af websiden. Softwaren vil automatisk downloade til dit skrivebord.

2

Dobbeltklik på den downloadede fil. Filen er ZIP-format, dobbeltklikke på det vil åbne en dialog vindue. Klik på "Browse" knappen, og vælg den position, du ønsker at udpakke filen i din harddisk. Klik på "OK" eller "Extract", og programmet vil flytte til den valgte placering.

3

Log ind på den brugerkonto, du vil redigere. Dobbeltklik på ikonet Windows XP Security Console for at åbne programmet. Mulighederne for at redigere gruppens politiske indstillinger for at brugerkonto vil blive vist. Rediger konto til din smag. For eksempel kan du begrænse muligheden for at installere programmer på den konto eller begrænse adgangen til visse områder af operativsystemet. Gentag processen for hver brugerkonto.

4

Klik på "Gem" for at gemme de nye indstillinger og lukke programmet.

TIPS

  • Lær, hvordan indstillingerne påvirker brugerne, før du redigerer Gruppepolitik.

relaterade artiklar