Sådan Reclaim en udløbet domæne

Et domænenavn er en del af domænenavnet (DNS). Et domænenavn kan indgås en webbrowser og forelægges finde hjemmesiden for en virksomhed eller person. Jobbet af domænenavnet er at oversætte navnet til en (IP) Internet Protocol adresse. Denne IP-adresse kan indtastes i en web browserens adresselinje og hjemmesiden vil blive fundet; Men domænenavnet er mere mindeværdig og nyttig end en IP-adresse til Internet browsing formål.

Vejledning

Domain Name Registrar

1

Besøg hjemmesiden for en ICANN-akkrediterede domænenavn registrator, som GoDaddy, eNom eller Network Solutions.

2

Indtast udløbet domænenavn i søgeværktøj på webstedet. Dette vil kontrollere, om det netop er udløbet domænenavn er stadig købes.

3

Registrer en konto med domænenavnet registrator og købe domænenavnet, hvis det stadig er til rådighed for registrering.

Acquire Domain Name

4

Søg efter oplysninger om kontaktoplysninger på et domænenavn nuværende ejer, hvis domænenavnet er ikke tilgængelig for køb. Du kan gøre dette ved at besøge Whois side på Network Solutions hjemmeside.

5

Skriv domænenavnet, for eksempel "www.example.com", klik derefter på knappen "Søg". Gennemse Whois detaljer og etablere e-mail-adresse af domænenavnet ejer.

6

Send en e-mail til ejeren af ​​domænenavnet og udtrykke din interesse i at købe domænenavnet. Tilbyd at købe domænenavnet for en bestemt sum penge. Vær forberedt på at engagere sig i forhandlingerne i købsprocessen.


relaterade artiklar