Sådan Put en adgangskode på en Linksys Router Efter jeg Hit på knappen Nulstil

Sådan Put en adgangskode på en Linksys Router Efter jeg Hit på knappen Nulstil


Når du trykker på knappen "Reset" på bagsiden af ​​en Linksys router, alle konfigurationsparametre nulstilles til fabriksindstillingerne. Især routerens sikkerhedsparametre trådløse få værdier for standard åben (ikke krypteret) trådløst netværk. Det er en sikkerhedsrisiko i mange indstillinger, som enhver kan læse indholdet af alle netværk transmissioner --- selv folk, der ikke er godkendt netbrugere. Du kan låse dit trådløse netværk ved at tilføje en adgangskode til din Linksys router.

Vejledning

1

Slut computeren til en nummereret port på bagsiden af ​​den trådløse router.

2

Log ind i computeren.

3

Start enhver webbrowser, så navigere til Linksys routerens konfigurationsprogram. For eksempel, for en Linksys WRT54GS router, navigere til webadresse 192.168.1.1.

4

Gå ind i de trådløse netværk sikkerhedsindstillinger i din router. For eksempel, på en WRT54GS, klik på "Wireless" og derefter "Trådløs sikkerhed."

5

Vælg WPA eller, endnu bedre, WPA2 som sikkerhedsprotokol netværket skal bruge. For eksempel, på en WRT54GS Klik på drop-down "Security Mode" menuen og vælg "WPA2".

6

Indtast netværkets adgangskode (også kaldet sin nøgle). For eksempel til WPA2 på en WRT54GS, skal du skrive en adgangskode på 14 eller flere tegn i "WPA2 Shared Key" feltet. Klik på "Gem indstillinger". På dette tidspunkt er Linksys router er konfigureret med en adgangskode.

Relaterede artikler