Sådan Profit sælge varer på eBay

En god fortjeneste kan foretages sælge varer på eBay. Du skal blot indstille startpris på det minimum gevinst for øje. Men at finde varer, der sælger godt på eBay og markedsfører dem korrekt øge profit og gør salget ske. Profit på eBay er ikke svært. Læs videre for at lære mere.

Vejledning

1

Find varer, som efterspørges på eBay. Efter at et par indledende salg, er det muligt at drage fordel af eBays effektive søgefunktioner til at opdage, hvilke elementer sælge og til hvilken pris. Forskning disse og finde en pålidelig kilde for varerne, overveje at bestille varer direkte fra udenlandske selskaber.

2

Sælg brugte genstande, hvis de er i god stand. Mange mennesker har den fejlagtige idé, de kan købe brugt tøj på sparsommelighed butikker, og derefter sælge dem for store overskud. Dette er simpelthen ikke sandt. Selv designertøj med mærker stadig kun sælge for et par dollars, medmindre de er af en meget efterspurgt designer.

3

Brug nøgleord og fangst sætninger, der er velkendt for eBayers at beskrive elementer i titlen. Læs gennem titlerne på hundredvis af genstande, som sælges og lære de centrale sætninger, der anvendes til at sælge til veteran eBay shoppere. De fleste handlende søge efter et element med kun én eller to nøgleord - så brug dem.

4

Tag godt indrammede fotos. Indram elementet korrekt, og billedet vil sælge varen. Tag billeder fra forskellige vinkler. Bemærk alle defekter i beskrivelsen.

5

Start auktionen på et så lavt pris som muligt. EBay shoppere er lejlighedskøb jægere. Varer, der er prissat lavt tiltrække tilbudsgivere og et emne med et bud placeret på det vil blive et fokus for den del af eBay. Det er menneskets natur at ønske, hvad andre har, og poster med flere købere har højere overskud.

6

Skib solgte poster straks. Det er ikke kun ærlige, men øger også køber tilfredshed score efter vellykkede tilbudsgivere notere god service. Højere seller tal øge fortjenesten.


relaterade artiklar