Sådan planlægges ebay auktioner til et senere tidspunkt

Selv eBay giver sine sælgere til at vælge trin på dage for, hvornår auktioner kan ende vil Auktioner typisk ender på nøjagtig samme tid, at notering startet. Hvis du angiver sent om aftenen eller tidligt om morgenen betyder det, at du potentielt kan miste penge, fordi der ofte ikke er så mange mennesker til rådighed for at se dine auktioner. For et mindre gebyr - 10 cent pr datoen for offentliggørelse - der er en måde at planlægge auktioner, der tillader dig at vælge din egen tid og dato.

Vejledning

1

Log ind på din eBay-konto. EBay vil ikke lade dig listen en vare til salg, medmindre du er logget ind.

2

Klik på "sælg" til liste din vare.

3

Vælg den bedste kategori, hvor at liste din vare. Indtast søgeord i "Søgeord" blok for at tillade eBay for at vælge den bedste kategori til dit emne. Du kan også vælge den kategori, du synes er bedst.

4

Følg anvisningerne på "Opret din annonce" skabelon til liste din vare. Du skal udfylde skabelonen helt, selvom du planlægge auktionen til en senere tid og dato.

5

Find "Schedule Start Time" i afsnittet "Varighed" i "Start pris" og

skabelon.

6

Klik på cirklen for at tænde den grønne. Juster dato og tid til den tid og dag, du ønsker for din auktion for at starte.

7

Gennemgå din registrering for fejl. Klik på "Rediger Listing" nederst på siden for at foretage ændringer, eller den blå "list din vare" for at fuldføre din auktion og planlægge tid og dato.


relaterade artiklar