Sådan pakkes Divided zip-filer i WinRAR

WinRAR er en software, der komprimerer dine filer ind i en mindre arkivfiler. Fordelen ved WinRAR er, at du kan tage flere, fordelt zip-filer og komprimere dem sammen i én WinRAR arkiv fil. For at udpakke hele indholdet af opdelte zip-filer, skal du udpakke hver zip-arkiv for sig til sin egen mappe. Dette opnås i hovedsagen WinRAR software.

Vejledning

1

Dobbeltklik på "WinRAR" ikonet på skrivebordet. Dette åbner softwaren på dit skrivebord. Klik på "Åbn" ikonet i toppen af ​​softwaren for at åbne dialogboksen vindue. Dobbeltklik på WinRAR fil, du vil pakke.

2

Klik på det første delt zip-fil, og klik på "Extract To" knappen øverst i vinduet. Skriv "c: \ extractedfiles \ zip1" i "Uddrag Til" tekstfeltet. Klik på "Extract". Klik på "Ja" for at skabe de mapper til din første zip-fil.

3

Klik på det andet delt zip-fil i WinRAR arkiv, og klik på "Udpak til" knappen. Denne gang, skriv "C: \ extractedfiles \ zip2" i "Uddrag Til" tekstfeltet. Klik på "Extract". Indholdet af den anden arkivfil ekstrakt i den anden mappe.

4

Fortsæt trin 2 og 3, indtil hver af dine delte zip-filer udvindes. Når du udtrække alle filerne, skal du lukke WinRAR software.

5

Klik på "Start" knappen i Windows, og skriv "C: \ extractedfiles" i teksten søgefeltet. Tryk på "Enter" for at åbne mappen på computeren. Dette åbner et vindue med alle dine udtrukne zip-fil indhold.


relaterade artiklar