Sådan Organiser filer på en hjemmeside

Du har oprettet en personlig eller firma hjemmeside, og du vil være sikker på dit websted kommer sammen, når det går live. For at din hjemmeside til at indlæse og vise korrekt, skal du organisere dine html-filer korrekt.

Vejledning

1

Sørg for at alle dine filer er gemt i samme mappe. Du er nødt til at holde filerne sammen for at få dem til at blive uploadet til internettet korrekt.

2

Opret en mappe i afsnittet Windows "Dokumenter". Navngiv mappen noget, der relaterer til din hjemmeside, fordi alle dine hjemmeside filer vil blive holdt her.

3

Navngiv din startside filen "index.html." Du skal bruge denne fil navn til den første side i dit websted, for at for at blive uploadet korrekt.

4

Gem alle andre filer med html eller htm udvidelse. Filerne vil ikke uploade, hvis de er gemt på anden måde. Grafiske filer er en undtagelse, og de kan have en gif eller jpeg forlængelse skal de skal stadig være i samme mappe på din harddisk.

5

Fil hver grafisk separat og giver hver grafisk et individuelt navn. Navnet skal være et ord uden mellemrum og slutte med den gif eller jpg forlængelse.

6

Giv hver fil et klart navn, så du kan finde filen vedrørende hver side, du opretter. Du har måske et lignende filnavn for hvert element på en bestemt side. For eksempel kan din kundeservice side har filer kaldes kundeservice telefonnummer og kundeservice spørgsmål. Forlængelsen for hver ville være html.

TIPS

  • Kontroller, at hver fil har en htm eller html udvidelse eller dine sider indlæses ikke korrekt.

Relaterede artikler