Sådan oprettes Web Temaer i Adobe Illustrator

Sådan oprettes Web Temaer i Adobe Illustrator


Web temaer, også kendt som skabeloner, kan du oprette en flersidet website med et ensartet udseende på hele webstedet. Mange designere skaber de underliggende temaer - grafik og grundlæggende layout - i et grafikprogram, som Adobe Illustrator. Selvom webbrowsere ikke understøtter Adobe Illustrator AI grafikformat direkte, kan du bruge Illustrator s Slice Tool for at slå et Illustrator tegnebræt i en webside, skal du bruge websiden som en Web tema.

Vejledning

1

Åbn Illustrator og starte en ny tegnebræt: Klik på menuen "Filer", og vælg "Ny" for at åbne dialogboksen Nyt dokument.

2

Klik på "Nyt dokument Profil" drop-down menuen og vælge "Web". De dialogboksen ændringer, så du kan definere et nyt dokument målt i pixels. Illustrator leveres med tre forudindstillede webside størrelser: 640 x 480, 800 x 600, og 1024 x 768. Du kan vælge en af ​​disse eller oprette en brugerdefineret størrelse ved at ændre værdierne i felterne Bredde og Højde.

3

Angiv de ønskede indstillinger for format i "Nyt dokument", og klik "OK".

4

Opret omslag til din web tema.

En typisk webside design kan bestå af et banner billede øverst, med menuer der spænder enten øverst på siden lige under banneret, eller du kan placere dine menupunkter i venstre side af siden, i et sidepanel. Du kan designe hele siden i Illustrator, hvilket skaber en overskrift, en sidefod, en sidebar og menupunkter - noget ønskede.

5

Vælg "Slice Tool" (ikonet kniv), i panelet Værktøjer.

6

Hold museknappen, og træk i den del af din webside, hvor du vil oprette en skive. For eksempel kan du gøre banneret dit første skive.

Hver skive, du opretter, bliver et særskilt afsnit på siden. Illustrator opretter en HTML-tabel, og placerer hver skive i en tabelcelle. Du kan for eksempel oprette et udsnit for overskriften, indholdsoversigten og footer. Du kan også oprette udsnit for hver af dine menupunkter. Når du skjult tegnebrættet til en HTML-side, vil Illustrator lade dig tildele webadresser til dine skiver, gøre dem til aktive links.

7

Skær dit tegnebræt som ønsket.

8

Klik på menuen "Filer", og vælg "Gem til web og enheder." Dette åbner Gem til web og enheder dialogboksen. Herfra kan du foretage omfattende ændringer og justeringer af dit layout, sådan ændring objekt farver eller definere den grafiske format for hver skiveskåret objekt.

Hvis du vil slå en skive til et link, skal du dobbeltklikke på den. Dette viser udsnit dialogboksen Indstillinger. Skriv linket i URL-feltet.

9

Foretag de ønskede ændringer i dine skiver og klik på "Gem". Dette åbner Gem optimeret som dialogboks.

10

Klik på "Format" drop-down menuen, og vælg "HTML og billeder" og derefter klikke på "Gem".

11

Navngiv og gem filen. Du kan nu åbne HTML i din HTML-editor, og bruge det som et tema for dine websider.

TIPS

  • Illustrator opretter grafik fra hver af dine skiver, og gemmer dem i en mappe med navnet "billeder." Når du uploade dine HTML-sider til en webserver, skal du sørge for du også uploade denne folder. Ellers vil din side ikke vises korrekt.

relaterade artiklar