Sådan oprettes Web ordresedler

Sådan oprettes Web ordresedler


En hjemmeside bestillingsformular giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder en bekvem måde selvstændigt at købe produkter og / eller tjenester fra dig. På denne måde kan dine kunder nyde dine tilbud 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, uden at skulle holde sig til åbningstider eller at skulle fysisk drevet til en butik. Brug HTML til at oprette din egen web ordreseddel at give et dynamisk miljø for dine besøgende og øge din virksomhed.

Vejledning

1

Åbn en ny webside fil i din tekst editor program og placere markøren under "<body>" element.

2

Indtast åbningen "<form>" tag og tildele "metode" til "post". Indtast en "aktion" og indtast URL-adressen på din formular script, der behandler ordreseddel data og sender det tilbage til dig. Indtast din kode linje på følgende måde:
<Form method = "post" action = "http://www.exampleurl.com/cgi-bin/entrance.cgi&quot;>

3

Indtast i form prompt, såsom "Customer First Name," for at bede den besøgende til de data, du har brug for.

4

Indtast en "<input>" tag efter hurtig i trin 3 og oprette et tekstfelt ved at indtaste "type = text", så brugeren har et sted at indtaste hendes oplysninger. Vælg en periode af dit valg, der identificerer denne prompt, såsom "navn", og gå ind i denne efter "navn" attribut. Afslut ved at skrive i en "værdi", såsom "Indtast dit fornavn," for at give kunden en visuel prompt inde i tekstfeltet. Indtast den linje kode som sådan:
Kunden Fornavn <input type = "text" name = "navn" value = "Indtast dit fornavn" />

5

Gentag trin 4, men denne gang skal du indtaste "type = radio" for at gøre den cirkulære (radio) element, at en seer klikker for at vælge mellem to punkter. Indtast en ny etiket (trin 3) for at bede brugeren om de nødvendige oplysninger og indtaste en relevant "værdi". I dette tilfælde "værdi" arbejder med "navn" for at identificere formålet med denne "<input>" element. For eksempel, for at spørge kunden, hvordan han ønsker sin ordre håndteres, skal du indtaste koden på følgende måde:
Ship poster som de bliver tilgængelige <input type = "radio" name = "tilgængelig" value = "Tilgængelig" />
Ship elementer sammen <input type = "radio" name = "sammen" value = "Together" />

6

Skabe flere "<input>" tags med "type" tildelt "afkrydsningsfeltet" for at vise bokse, der giver en kunde til at kontrollere mere end en option på ordresedlen. For eksempel:
Send mig et katalog <input type = "afkrydsningsfeltet" name = "katalog" value = "Butik" />
Tilmeld mig til dit nyhedsbrev <input type = "afkrydsningsfeltet" name = "nyhedsbrev" value = "Newsletter" />

7

Tilføj "Send" og "Reset" knapper, så den besøgende kan indsende data til dig eller starte forfra, hvis nødvendigt. Indtast følgende kode:
<Input type = "Send" value = "Send" />
<Input type = "Reset" value = "Reset" />

8

Indtast et afsluttende "</ formular>" formular tag i slutningen af ​​koden til at fuldføre ordren. Gem din fil, når færdig.

TIPS

  • Du kan få en fri form script fra en online ressource som HotScripts.com eller FreeScripts.com (se Resources).

relaterade artiklar