Sådan oprettes Web Links i Illustrator CS3

Sådan oprettes Web Links i Illustrator CS3


Webdesignere bruger Adobe Illustrator, en vektorgrafik editor, for at skabe grafiske links til deres hjemmesider. Der er to relativt nemme metoder til at skabe web-links ved hjælp Illustrator. Udskæring består af at skære et billede i stykker og forbinder de enkelte stykker. Den anden mulighed er at lave grafikobjekter - valg af hotspots i et billede og angive links til hver af disse pletter. Hvis du kun har brug for at oprette rektangulære links, udskæring er at foretrække frem for image-kort, fordi billederne indlæses individuelt. Maps billede er mere alsidige, men fordi du ikke er begrænset til rektangulære forbinder former.

Vejledning

Skiver

1

Vælg udsnitsværktøjet fra panelet Værktøjer. Klik og træk hen over det område, som du gerne vil skære. Hold "Shift", mens du trækker for at begrænse din skive til en firkant. Hold "Alt", mens du trækker for at trække fra midten.

2

Vælg et udsnit ved hjælp af markeringsværktøjet. Klik på "Object" menuen og vælg derefter "Slice". Klik på "Udsnitsindstillinger."

3

Klik på "Slice Type" drop-down boksen og foretage et valg. "Image" er den typiske valg. Vælg "Intet billede" til tekst eller skiver, der kun indeholder en solid baggrund farve. Vælg "Tabel", hvis din skive indeholder en tabel. Indtast et navn i feltet "Navn", hvis du gerne vil oprette en brugerdefineret navn for skive. Indtast dit link ind i "URL" boksen. Hvis du bruger frames til din hjemmeside, skal du indtaste et mål rammesæt i "Target" boksen. Hvis du ønsker tekst skal vises i browserens statuslinje, når brugerne hen over billedet, skal du skrive en besked i "Message" box. Skriv en besked i "Alt tag" boksen for at lade brugere, der ikke bruger en grafisk browser ved, hvad indholdet af det billede er. Klik på "Slice baggrund type" drop-down boksen og foretage et valg, hvis du ønsker at vælge en farve til den gennemsigtige del af et billede skive.

Billede Maps

4

Vælg det objekt, du vil linke til en URL. Hvis panelet Attributter ikke allerede er åbent, klik på "Window" og derefter "Egenskaber".

5

Klik på "Image Map" drop-down boks, og vælg en figur til dit billede kort.

6

Skriv din slægtning eller fuld URL-link i "URL" boksen, eller vælg fra tilgængelige webadresser. Klik på "Browser" knappen, hvis du ønsker at kontrollere URL placering.

TIPS

  • Gør ikke grafikobjekter fra skiver, der allerede indeholder URL-links - en af ​​de links, kan blive ignoreret af browsere.

relaterade artiklar