Sådan oprettes Web Images

Sådan oprettes Web Images

Når af de måder webmasters øge trafikken til deres websteder er ved at skabe visuelt tiltalende websider, der giver visuel stimulation sammen med informativt indhold. Placering af billeder på dit websted vil ikke kun gøre det ser mere attraktive, men de kan også bruges til at supplere skrevet indhold. For eksempel, hvis du tilbyder vejledning i at gøre noget, vil billederne giver en visuel komponent til dine skrevne ord. Oprettelse websted billeder er en forholdsvis nem opgave --- når du har foretaget det faktiske billede, skal du fortsætte processen for at gøre det synligt på dit websted, ved hjælp af html kodning.

Vejledning

1

Tag et billede med dit digitale kamera, eller oprette din egen illustration ved hjælp af et program som Adobe Photoshop eller Paint Shop Pro.

2

Rediger billedet til den ønskede størrelse ved hjælp af et grafikprogram, som anført ovenfor. Brug softwaren til at tilføje i enhver tekst, grænser eller andre komponenter til at forbedre billedet. Husk, at billeder skal være lille nok til at være praktisk ses i de fleste web-browser størrelser.

3

Upload billedet til internettet. For at få billedet på dit websted, skal det uploades til internettet. Hvis du ikke har din egen web-hosting, bruge en gratis billede uploader såsom Photobucket, Image Shack eller TinyPic.

4

Indsæt billedet på dit websted ved at redigere HTML-siden, hvor du ønsker billedet skal vises. Indsæt følgende kode til at placere billedet på din webside:

<Img src = "image URL her" alt = "alternativ tekst her">

5

Erstat "image URL her" og "alternativ tekst her" i ovenstående kode med webadressen på dit uploadet billede og alternativ tekst, der vises, hvis billedet ikke viser.

6

Gem HTML-siden med den nyligt tilføjede <img> koden, og se den. Det billede, du har oprettet vises nu på websiden, afhængigt af hvor i HTML-dokumentet, du placerede koden.


relaterade artiklar