Sådan oprettes Web Image Hotspots

Sådan oprettes Web Image Hotspots


Et af de grundlæggende funktioner, der er nødvendige på en hjemmeside er evnen til at navigere fra én side til en anden. Dette er ofte opnås med hyperlink tildelt et tekstafsnit. Ved at klikke på tekstafsnit aktiverer linket og brugerens browser er rettet til den tilhørende side. Tilknytning af et billede eller et afsnit af et billede med et hyperlink til en ny side eller et stykke indhold kræver nogle flere linjer kode.

Vejledning

1

Vælg en Web-ready grafikfil.

2

Opret et billede kortet ved hjælp af HTML <kortet> tag. For eksempel: <map id = "ThisPicture" name = "ThisPicture"> </ map>. Det er nødvendigt at definere et område, hvor hyperlinket bliver aktiv.

3

Definer størrelsen og formen af ​​hotspot og linket. For et rektangulært hotspot: <area href = "LinkedPage.htm" Form = "rect" COORDS = "5,5,25,50" alt = "Rektangulær hotspot" />. Dette definerer området 20 pixels bred Fra 5. pixels fra venstre side af billedet og 45 pixels høj Fra 5. pixels fra toppen af ​​billedet. Dette område giver et aktivt link til en side med navnet LinkedPage.htm.

4

Link de to sektioner af kode sammen med "USEMAP" i dette eksempel: <img USEMAP = "# ThisPicture" alt = "Rektangulær Hotspot" />. Denne stump kode identificerer billedet og forbinder den til kort og koordinater, der skal bruges som hotspot. "Alt" tag viser tekst, der vil blive vist, hvis browseren ikke kan vise grafiske billeder.

TIPS

  • Det er også muligt at skabe polygonale og cirkulære hotspots samt rektangler. Kan også defineres flere hotspots for et enkelt billede. Billede koordinater er foranstaltning på en x, y-aksen med X som vandret måling begyndende ved nul på den venstre side af billedet, og den lodrette y måling begyndelsen til nul på toppen af ​​billedet.

relaterade artiklar