Sådan oprettes Web Folders

Sådan oprettes Web Folders


Det er en god ide at oprette forskellige mapper på nettet for at holde bestemte filer og programmer separate for nem navigation og dele forskellige mapper med forskellige mennesker. Oprettelse af en mappe på nettet er enkel, og hver mappe derefter kan ses online som en mappe under din hjemmeside. Skabe web mapper kan gøres på mange forskellige måder, men en af ​​de nemmeste måder er simpelthen at oprette mappen i software, du allerede bruger.

Vejledning

1

Åbn den software, du bruger til at uploade dine websider til din hjemmeside. Hvis du har en webside, du enten oprette sider i en Web-programmet og derefter uploade siderne via dette program eller et separat FTP-program. FTP står for File Transfer Protocol, og de fleste webside oprettelsen software har indbygget FTP-software.

2

Opret Web mappe ved at oprette en ny mappe på din computer. Gå til den placering på computeren, hvor du har din hjemmeside filer. Højreklik på et åbent område, og vælg "Ny mappe". Navngiv mappen, hvad du ønsker.

3

Find den mappe på FTP eller Web redigeringssoftware ved at kigge i filen vindue. Vælg mappen, og klik på pilen eller uploade knappen for at uploade den til hjemmesiden.


relaterade artiklar