Sådan oprettes Web 2.0 headers

Sådan oprettes Web 2.0 headers


Gør dit website ser så ren og præsentabel som muligt kan opnås med en dejlig header. Der er mange websteder, der tilbyder et væld af overskrifter bruge til din hjemmeside, men du kan også oprette dem selv. Med et par enkle trin, du opretter en ren og stilfulde web 2.0 header på ingen tid.

Vejledning

Opret Web 2.0 headers

1

Åbn en ny 700 * 150px filen for at starte processen. Næste vælge Rektangulær Marquee Tool og vælg en fast størrelse fra drop-down boks. Nu indstille bredden til 700 pixel, og højden til 20px.

2

Opret et nyt lag og anvende valget på toppen af ​​lærredet. Fyld den med # 333333. Næste oprette et nyt lag, og vælg det indre Row Marquee Tool. Lav en markering af 1px over bunden af ​​den rektangel, du lige har oprettet. Nu fylder den med #ffffff og ændre lagets blend mode til overlay.

3

Opret et nyt lag. Vælg Rektangulær Marquee Tool og vælg en fast størrelse fra drop-down menuen. Sæt en bredde på 700 pixel og en højde på 130px. Nu foretage et valg i bunden af ​​lærredet og fyld den med # 86c32a. Påfør Gradient stil # 86c32a til # bae972 til det.

4

Opret et nyt lag, og vælg Brugerdefineret Shape Tool. Vælg registrering Target 2 fra Shape rullemenuen. Hold Shift som du gør formen i dit nye lag. Hold Ctrl og klikke over laget tommelfingeren at vælge det. Slet det og oprette et nyt lag, samtidig med at valget.

5

Vælg Gradient Tool. En hvid til transparent gradient skal indstilles i en Radial mode. Når du har gjort det, får gradient fra centrum til næsten slutningen af ​​valget. Dernæst ændre dette lags blend mode til Soft Light og opacity til 55%. Hold nu Ctrl og klik over den grønne lag tommelfinger. Gå til Vælg> Inverter og gå til Rediger> Ryd. Nu Indsæt dit logo.

6

Opret et nyt lag, og vælg Rektangulær Marquee Tool. Vælg en fast størrelse fra drop-down boksen og sæt en bredde på 90px og en højde på 30px. Foretag et valg i bunden af ​​grå rektangel. Gå til Vælg> Rediger> Glatte og indstille en 3px radiis. Zoom ind dit lærred, og vælg det rektangulære markeringsrammeværktøj i typografien Normal. Hold Shift-tasten nede og lave en markering, der dækker både de øverste afrundede hjørner. Fyld dit valg med # 333333 og anvende Gradient lag stil # 242424 til # 333333

7

Hold Ctrl og klikke over lagets tommelfinger og oprette et nyt lag. Gå til Rediger> Stroke og anvende en 1px # 666666 grænse. Nu zoome ind og slette den øverste del af grænsen, du lige har oprettet. Du kan duplikere lagene så mange gange som nødvendigt for at gøre dine links. Indtast dine links i knapperne.


relaterade artiklar