Sådan oprettes Web 2.0 Effekter

Sådan oprettes Web 2.0 Effekter


Web 2.0 effekter kan opnås ved anvendelse mange forskellige teknikker, hvoraf mange er hurtigt og nemt at implementere. Website funktioner, der er mest forbundet med Web 2.0 tilskynde brugere af et websted til at føle sig afgørende for dets funktion. Dette omfatter, at bidrag til den ikke og oplever en dyb grad af interaktion med det. En bred vifte af både serversiden og klientsiden teknologier anvendes til at opnå web 2.0 effekter.

Vejledning

1

Brug server teknologier til at gøre dit websted datastyret. Web 2,0 sites er typisk dynamisk, hvilket betyder, at de er baseret på en datakilde og præsentere deres sider dynamisk som besøgende få adgang til dem. Typisk vil en hjemmeside med Web 2.0 effekter baseres på en database, ved hjælp af server-side programmering til at oprette forbindelse til den. Dataene skal præsenteres på en måde, der er interaktiv og giver brugerne mulighed for ikke blot at få adgang til det, men også at foretage ændringer og bidrag til den.

2

Brug klient teknologier til at gøre dit websted interaktivt. Din hjemmeside vil tilgås af brugere via en webbrowser interface. Web 2.0 effekter normalt indebære at skabe en interaktiv oplevelse for brugerne. En almindelig måde at oprette Web 2.0 effekter er at kombinere klient og server-teknologier ved hjælp af teknikker som AJAX. For at gøre dette, du bruger JavaScript-funktioner på en hjemmeside for at kommunikere med server-side programmer, for eksempel i PHP. Almindelige anvendelser af denne teknologi omfatter afstemninger, quizzer og automatisk opdatering feeds.

3

Indarbejd sociale medier i dit websted, hvor det er muligt. Der er mange forskellige måder, du kan medtage sociale medier på dit websted, fra blot at linke til de største sociale netværk for bookmarking dit websted til medtagelse af indhold fra tjenester som Twitter. Kig ind i de forskellige komponenter, der forbinder til de vigtigste sociale medier, og vælger indstillinger, der passer det overordnede formål med din hjemmeside.

4

Tilskynde til og fremme bidrag til dit websted fra sine brugere. Tænk på de besøgende på dit websted som et fællesskab, og indarbejde måder for dem ikke blot at yde bidrag til sitet, men også til at kommunikere med hinanden. Du kan gøre dette ved hjælp af de sociale netværk, men du kan også gøre det på et websted, for eksempel ved hjælp af kommentarer, message boards, fora og "wikis". Ideelt set bør dine brugere have en følelse af ejerskab af webstedet.

5

Vælg og organisere indholdet af dit websted for at opnå en Web 2.0 effekt. Ved hjælp af varieret, interaktivt indhold er et centralt element i web 2.0, og disse steder har tendens til at omfatte mange forskellige typer af medier, herunder tekst, billeder, lyd, video og interaktive Flash-komponenter. Det er også værd at overveje, hvordan indholdet af dit websted er organiseret, og hvordan brugerne adgang til den. En typisk Web 2.0 metode er tagging af indholdet af et websted, ved hjælp af dette system af tags som en måde at navigere i indholdet.

TIPS

  • Brug frigøre ressourcer til opbygning af Web 2.0 effekter på dit websted. Kode biblioteker er tilgængelige i stort antal og variation, og kræver ofte meget lille indsats at gennemføre.
  • Kontroller, at alle funktioner, du inkluderer kommer til at fremme målene for dit websted. Web 2.0 effekter kan i høj grad øge succesen af ​​et websted, men bør ikke blande sig i sine målsætninger.

relaterade artiklar