Sådan oprettes og Host en hjemmeside gratis

Opbygning af et websted, oprette eller købe en skabelon, betaler for hosting og købe et domæne kan være en dyr proces. Der er mange upfront gebyrer forbundet med at oprette en hjemmeside, samt månedlige eller årlige gebyrer for hosting, domæner og support. Men på grund af de mange forskellige muligheder til rådighed for håbefulde webmastere, kan du oprette en hjemmeside, tilpasse den og hoste det gratis. Brug af gratis tjenester kommer med visse ulemper, såsom site support og mangel på domæner, men du kan stadig oprette en fuldt funktionel hjemmeside og sætte det online uden omkostninger.

Vejledning

1

Opret din hjemmeside filer og billeder. Hvis du ikke ved, hvordan du opretter et websted fra bunden, kan du hente en gratis skabelon fra et websted som OSWD eller gratis web skabeloner (se Resources). Du kan redigere HTML-filerne med en gratis HTML-editor, såsom Aptana Studio eller PageBreeze.

2

Vælg en gratis web vært. Du kan finde mange ved at søge på nettet, og du kan også få vist oversigter over populære gratis web værter, såsom Free-webhosts (se Referencer). Når du vælger en vært, overveje faktorer såsom oppetid, pålidelighed, brugervenlighed, om den bruger annoncer og hvor godt dens støttepersonale udfører. Da værter er gratis, tilmelde dig enhver vært, du overvejer at se på, hvordan det fungerer. Da du skal arbejde med det ofte, er det vigtigt site har et kontrolpanel til dit brug.

3

Tilmeld dig en konto på værten du har valgt, hvis du ikke allerede har. Nogle værter kan du tilpasse dit domæne til dit websted. Hvis du ikke har mulighed for at vælge, hvilke domæne, du vil bruge under registreringsprocessen, er der typisk en mulighed for at gøre det i stedet kontrolpanel. Du vil ikke være i stand til at vælge en standard ".com" eller ".net" domæne. Ikke desto mindre kan du tilpasse pre-made domæner de giver dig mulighed for at gøre dit websted lettere at få adgang.

4

Få adgang til din vært filhåndtering. Det er her du vil se, redigere, slette og uploade alle din hjemmesides filer, billeder og mapper. Upload HTML-filer og billeder af det websted, du oprettede tidligere. Når du ser dit websted, vil browseren automatisk pege på den "index.html" fil, så sørg for alt er opkaldt korrekt.

5

Test dit websted ved at skrive i URL du give (eller den du gjorde) i browserens adresselinje. Hvis du kan se dit websted korrekt, så processen er afsluttet.

Relaterede artikler