Sådan oprettes My Web Hjemmeside gratis

Sådan oprettes My Web Hjemmeside gratis


Webdesign er et felt, der omfatter mange områder. Den visuelle og grafiske struktur af en webside er arrangeret af HTML og tilpassede billeder. Hele webstedet er hostet af en autoriseret webserver tilsluttet et 24-timers-netværk. Visse webside funktioner, herunder enhver form, hvor brugerne meddele oplysninger, kræver ekstra server-side programmering i andre computer sprog. Det plejede at være, at have en hjemmeside kræves programmering og grafisk design færdigheder eller ansættelse af en erfaren udvikler. Populariteten af ​​websider har i stedet bedt nogle virksomheder til at levere tjenesteydelser for nybegyndere, og gøre det gratis.

Vejledning

1

Opret din web hjemmeside med Google Sites. Denne gratis service er tilgængelig for alle med en gratis Google-konto. Den Google Sites systemet er en alt-i-en løsning. Tjenesten giver en Webdesign interface, hvor man nemt kan bygge layoutet for Web hjemmeside. Den færdige hjemmeside sidder på Google Sites servere uden at skulle overføre webdesign filer til en udbyder. Du vælger mellem dusinvis af pre-designede HTML-skabeloner, og derefter tilpasse farver og indholdet af hver webside. Hele processen er hurtig, så hurtig, kan man få en hjemmeside op at køre i et par minutter. Ekstra websider tilsættes enkeltvis, og du opretter forbindelse mellem dem for en problemfri navigations oplevelse af dine besøgende.

2

Tilpas gratis HTML-skabeloner og uploade dem til en gratis webserver med gratis layouts. Denne todelte proces svarer til konventionel webudvikling, men tjenester er til for at gøre denne nemt og gratis for nybegyndere. HTML-skabeloner er bredt tilgængelige. Disse filer indeholder alle de programmering og billeder for at skabe en rig webside. Enhver HTML-fil kan åbnes i en simpel teksteditor, såsom gratis Windows Notesblok software og redigeres med dit eget indhold. Du sletter eksisterende stykker med din egen tekst, mens forlader programmeringen kode i-takt. Derefter abonnere på en gratis web hosting service og bruge gratis FTP software til at overføre filer til serveren. Hele denne proces er ikke så ligetil for en nybegynder som en alt-i-én løsning, men det tilbyder større kontrol over det endelige website. Gratis web-hosting-udbydere er tilgængelige, men deres diskkvotaer kan være begrænset.

3

Opret en Blogger-konto og bygge din web hjemmeside ved hjælp af deres interaktiv platform. Blogger gøre websteder, der lægger vægt periodisk indhold. Så mange mennesker opdatere deres hjemmesider ofte med nye oplysninger, billeder, historier, kommentarer og andet indhold, kan bloggen format være den bedste måde at organisere disse hjemmesider. Normalt når du opretter ny webindhold, hver side skal være manuelt oprettet eller redigeret og knyttet til andre sider. Blogger undgår denne opgave ved at give automatiseret programmering til at håndtere alle de link strukturer siderne, så du bare nødt til at koncentrere sig om det nye indhold. Du kan stadig tilpasse udseendet af din hjemmeside ved hjælp af pre-designede temaer, og ambitiøse designere kan redigere HTML, hvis de ønsker. Men det er muligt at skabe nyt indhold regelmæssigt med Blogger uden programmering.

Relaterede artikler