Sådan oprettes genoprettelsesdiske til en Sony Vaio med Windows Vista

Sådan oprettes genoprettelsesdiske til en Sony Vaio med Windows Vista


Gendannelsesdiske er vigtige for fejlfinding en computer i tilfælde af nødsituationer, såsom malware infektioner, harddisk spørgsmål eller et utal af andre potentielle problemer. Computerproducenter giver normalt recovery partitioner eller diske. I nogle tilfælde fabrikanten et hjælpeprogram, der vil lede dig gennem oprettelse af indstillede gendannelsesdisk. Sony Vaio laptops kører Windows Vista-operativsystemet skib med et opsving disk skabelse værktøj til at lave et sæt genoprettelsesmedier diske. Du har brug for to skrivbare single-layer dvd'er (eller en dobbelt-DVD) for at skabe diskene. CD'er understøttes ikke på grund af mængden af ​​data.

Vejledning

1

Luk alle åbne vinduer på den bærbare computer.

2

Klik på "Start" og derefter klikke på "Alle programmer".

3

Klik på "VAIO Recovery Center" program link for at starte Recovery Center interface.

4

Klik på indstillingen mærket "Opret Recovery Discs" for at starte Recovery Disc Creation guiden. Den første side i guiden beskriver Recovery Disc Creation proces, og definerer de data, der indgår på skiverne.

5

Sæt en tom dvd i cd / dvd-drevet, og klik på "Næste" på den første side i guiden.

6

Klik på alternativknappen ved siden af ​​den type / antal dvd'er, der skal bruges. Inddrivelse disc proces understøtter kopiere dataene til en dobbelt-kapacitet skrivbar dvd eller to single-layer skrivbare dvd'er. Vælg den type DVD, der vil blive anvendt.

7

Klik på "Næste" knappen i nederste højre hjørne af guiden siden. Recovery Disc Creation Guiden vil skabe den første skive, og derefter vil bede dig om at indtaste det andet DVD.

8

Sæt den tomme disk, når du bliver bedt, og klik på "OK."

9

Mærk skiverne og gemme dem på et sikkert sted.

TIPS

  • Hold altid et sæt gendannelsesdiske på hånden til nødsituationer. Hvis den indstillede disken bliver beskadiget, skal du oprette et nyt sæt så hurtigt som muligt.

relaterade artiklar