Sådan oprettes et stamtræ i Word

Sådan oprettes et stamtræ i Word


Hvis du vil oprette et stamtræ, kan du bruge Microsoft Word. Ved at bruge Word, kan du vælge at downloade et stamtræ skabelon, eller du kan bruge hierarkiet funktion for at oprette et stamtræ fra bunden. Når du har hentet skabelonen eller oprette hierarkiet, vil du kun behøver at indtaste din familie information for at fuldføre træet.

Vejledning

Brug Word skabelon

1

Åbn Microsoft Word, og klik på Office-knappen i toppen, venstre hjørne af skærmen.

2

Klik på "Ny", når Office-menuen åbnes. "Nyt dokument" dialogboks vil åbne; du kan oprette et nyt dokument eller en skabelon her.

3

Enter "stamtræ" eller "slægtsforskning" i søgefeltet øverst i "Nyt dokument" boksen. En liste over stamtræ skabeloner åbnes.

4

Klik på en skabelon for at få vist en større udgave af det. Når du har fundet et stamtræ skabelon, du vil bruge, skal du klikke på knappen "Download". Skabelonen vil åbne i et nyt Word-dokument.

5

Slet prøven information fra stamtræet og skriv din familie information.

6

Klik på Office-knappen, og vælg "Gem som", når du er færdig med at indtaste din familie information. Indtast et navn til dit stamtræ og klik på "Gem".

Opret stamtræ Brug Hierarki

7

Åbn et nyt Word-dokument, og klik på "Indsæt" fanen placeret i Word bånd øverst på siden.

8

Kig til afsnittet "Illustrationer" af båndet, og klik på "SmartArt" knappen. En dialogboks mærket "Opret en SmartArt Graphic" vil åbne.

9

Klik på "Hierarkiet" fanen placeret i venstre rude i dialogboksen og klikke på et af hierarkiet typer indsætte. Enhver af de hierarkier vil arbejde for at skabe et stamtræ. Klik på "OK".

10

Føj kasser til hierarkiet, så du kan tilføje ekstra familiemedlemmer. Hvis du vil tilføje en kasse, skal du højreklikke på hierarkiet og vælge "Tilføj form." Vælg, hvor du vil tilføje den form - før, efter, venstre, højre, under eller over. Gentag dette trin for at tilføje yderligere bokse. Hvis du har brug for at slette en kasse, skal du markere feltet og trykke på "Slet".

11

Indtast efternavn i hierarkiet. Fremhæv prøve tekst i hierarkiet og erstatte det med navnet på et familiemedlem. Gentag dette for hver boks, indtil du har afsluttet dit stamtræ.


relaterade artiklar