Sådan oprettes et puslespil i PowerPoint

Sådan oprettes et puslespil i PowerPoint


Opret en animeret puslespil i PowerPoint, hvor hver brik i puslespillet flyver, hopper eller på anden måde bevæger sig ind på dias for at vise billedet eller tekst, du vil præsentere. Tricket er at tilføje indhold til dias som baggrund, skjule den baggrund og derefter format multimedieklip puslespilsbrikker til at vise den oprindelige baggrund. Resultatet er en iøjnefaldende animation, der vil efterlade dit publikum bedazzled af dine ekstraordinære præsentationsteknik.

Vejledning

1

Tilføj en tom side i præsentationen, hvor du vil puslespillet skal vises. Klik på "Nyt dias" drop-down i Slides gruppen af ​​fanen Startside, og vælg "Blank Slide".

2

Højreklik på dias og vælg "Format baggrund." Vælg "Billede eller Texture Fill." Klik på knappen "File" under Insert Fra, skal du vælge det billede, der skal vises, og klik på "Indsæt". Klik på "Luk" for at lukke dialogboksen Formater Baggrund.

3

Tilføj en hvid firkant til dækning baggrundsbilledet. Vælg "Indsæt" fanen, klik på "figurer" og vælg pladsen. Træk firkanten på dias, der dækker hele dias. Klik på fanen "Format" under Tegnefunktioner. Klik på "Shape Fill" og vælg "White", og derefter klikke på "Shape Outline" og vælg "White".

4

Vælg "Indsæt" fanen. Klik på "online billeder." Skriv "puslespil" i Office.com Clip Art boksen og tryk på "Enter". Vælg "Fire Sikringsanlæg Puzzle Pieces" image, som er en vektor fil, der kan adskilles. Alternativt kan du bruge et andet sæt af puzzle-piece billeder af dit valg. Træk billedet til at passe hele slide så tæt som muligt.

5

Højreklik på billedet, pege på "Gruppe" og vælg "Opdel gruppe". Klik på "Ja", hvis der vises en meddelelse spørger, om du ønsker at konvertere billedet til en Microsoft Office tegning objekt, så du kan animere hver brik selvstændigt. Højreklik på den første form, vælg "Format Shape" og vælg "Slide Baggrund Fill." Klik på "Close". Gentag med de resterende figurer.

6

Tryk på "Ctrl" tasten nede og klik på hver brik i den rækkefølge, du vil have det vist på diaset. Vælg "Animationer" fanen og vælge den animation, du vil bruge. Klik på "Animation Pane" i Advanced Animation gruppen. Klik på pil rullelisten ved siden af ​​den første, stykke, vælg "effekt Options" og anvende, du vil bruge muligheder, såsom "efter tidligere." Gentag for hvert stykke.

7

Klik på den hvide baggrund firkant. Vælg "forsvinder" i Exit Animationer sektionen. Klik på drop-down pilen ved siden af ​​"Rektangel" i Animation Pane og vælg "efter tidligere." Den hvide baggrund forsvinder for at vise hele billedet efter puslespillet er fuldført.

TIPS

  • For at tilføje tekst til dit baggrundsbillede, indsætte billedet på en tom dias, tilføje en tekstboks, og indtast din tekst over billedet. Tryk på "Ctrl-A" for at vælge alle objekter på dias, skal du højreklikke og vælge "Group". Højreklik igen og vælg "Gem som billede" og gemme billedet på din computer til at bruge som slide baggrund.

relaterade artiklar