Sådan oprettes et banner i en Photoshop PSD

Sådan oprettes et banner i en Photoshop PSD


Photoshop, Adobes grafiske design og foto manipulation computerprogram, har sin egen proprietære filformat. Dette format, PSD, kan lagre oplysninger om lag i et billede og ikke komprimere data. Dette er i modsætning til de andre populære billedformater, JPG og GIF, som ikke opbevarer lag information og komprimere data med hver gemme. Det betyder PSD-filer er ideelle til at gemme originale kopier af værker, der senere kan ændres, opdateres eller afsluttet. Oprettelse af en banner i en Photoshop PSD tager lidt kendskab til programmet, men er ligetil for enhver med selv mindre erfaring.

Vejledning

1

Opret en ny fil i Photoshop ved at klikke på menuen "Filer" og vælge "Ny". Hvis du vil udskrive banneret, skal du vælge "tommer" som din dimension måling og indtaste antallet af inches lang og højt du vil have din banner til at være. Hvis din banner vil være for digital brug, forlader måling dimensionen i "pixels" og indtaste størrelsen i pixels på dit banner. Klik på "OK".

2

Opret en baggrund til dit banner. Klik på "Fyld" værktøj. Dette værktøj giver dig mulighed for at dække din baggrund enten med en fast farve (vælg din farve og klik på billedet), en gradient (vælg to eller flere farver, så klik og træk i retning af din gradient) eller en tekstur ( vælge tekstur og klik på billedfilen).

3

Opret et nyt lag over baggrunden lag ved at klikke på "Opret et nyt lag" knappen i vinduet Lag. Dette vil give dig mulighed for at tilføje tekst eller billeder til dit banner, der kan redigeres og flyttes rundt uden at forstyrre nogen anden del af billedet.

4

Indtast tekst ved hjælp af "Text type" værktøj, indsætte en grafik fra et andet billede i laget eller designe din egen grafik ved hjælp af de værktøjer er hensigtsmæssige. Når du er færdig med et specifikt element af billedet-såsom en tekstlinje eller et enkelt grafisk på "Opret et nyt lag" -knappen, før du tilføjer andre funktioner.

5

Klik på en hvilken som helst del af banneret til at flytte, ændre størrelse eller slette et specifikt element. Ingen anden del af billedet (forudsat hvert element er på et separat lag), vil blive påvirket.

6

Gem den endelige billede eller en version af billedet, som endnu ikke er fuldstændig som en PSD ved at åbne menuen "Filer" og vælge "Gem som". PSD vil være standard filtypen. Indtast et filnavn til dit banner, vælg en placering til det, som du vil huske, og klik på "Gem".

7

Åbn den PSD-fil på et senere tidspunkt ved at klikke på menuen "Filer" og vælge "Åbn". Når PSD-fil belastninger, vil du finde alle lagene intakte. Hvis du skulle gemme banneret som en JPG eller GIF, ville lagene ikke være synlig og hele billedet vil være indeholdt i et enkelt lag. Dette vil betyde, at du ikke længere individuelt flytte eller redigere hvert element af banneret uden at påvirke resten af ​​billedet.

TIPS

  • Behold en PSD version af din fil, selv efter du har konverteret det til JPG eller GIF til web brug. Fastholdelse PSD er ligesom at holde filmen negativ af et fotografi; det giver dig mulighed for at redigere og rettelser til den oprindelige uden at skulle redigere den endelige kopi.
  • Brug ikke ophavsretligt beskyttede billeder i dit banner, uanset om print eller digital brug. Ethvert billede, du downloader fra internettet kan være ophavsretligt beskyttet, selvom den side, du fandt det ikke udtrykkeligt sige det. Indhente tilladelse fra den oprindelige skaberen eller ejeren af ​​billedet, før du bruger det i din banner.

Relaterede artikler