Sådan oprettes en webside ved hjælp af Windows Vista

Sådan oprettes en webside ved hjælp af Windows Vista


Windows Vista er et operativsystem udviklet af Microsoft Corporation. Vista giver dig mulighed for at uploade websider til en webserver ved hjælp af FTP (File Transfer protokoller). Derudover kan mange web udvikling authoring værktøj og web applikationer tilgås eller køres på Vista OS.

Vejledning

Vista Web Design Tool

1

Brug Notesblok til at oprette HTML (Hypertext Markup Language) og Cascading Style Sheets (CSS), de to primære værktøjer i grundlæggende webside udvikling. Derudover kan Notesblok bruges til at generere XHTML (en variation af HTML og XML - Extensible Markup Language). Ved hjælp af disse værktøjer kræver et praktisk kendskab til de grammatikker der anvendes af hver af disse web authoring sprog.

2

Brug File Transfer Protocol til at uploade websider udviklet af hjælp Notepad til webserveren. Webserveren er computerenhed, at "skubber" din hjemmeside til verden via internettet. Vista kommer med et netværk manager (Vista Netværkssteder), der gør det muligt at uploade websider designet på din pc til hosting site. Du skal have følgende oplysninger klar, når du bruger Vista Netværkssteder, så du kan uploade til din server via FTP:

FTP Brugernavn: Dette er det brugernavn, der anvendes til at få adgang til webserveren.

FTP Password: Dette er den adgangskode, der bruges til at få adgang til din konto på webserveren.

Website URL: Dette er navnet på din hjemmeside, som regel http://yourwebsitename.com/.

FTP-sted URL: Dette er den metode eller sti, der vil blive brugt til at uploade dine websider, som regel ftp://yourwebsitename.com/.

3

Gå til "Start" og åben "Computer" for at oprette en placering på din computer, så du kan få adgang til din fjernbetjening webserver og uploade websider. Du får en skærm, der viser dine computer-enheder. Højreklik et vilkårligt sted i "Hard Disk Section" - men ikke direkte på en af ​​de viste drev. Vælg "Tilføj en netværksplacering", og følg vejledningen på skærmen for at oprette en "Custom netværksplacering." Sørg for at du ikke aktivere "Log anonymt" funktionen.

Andre Web Authoring Tools, der opererer på Vista OS

4

Vælg et af flere web authoring værktøj, der beskæftiger WYSIWYG (hvad du ser, er hvad du får) teknologi, der også køre på Vista OS. De to mest populære er Adobe Dreamweaver og Microsoft Expression Web (og dens forløber-FrontPageth). Disse værktøjer giver webdesigner til at oprette websider uden et omfattende kendskab til HTML, CSS eller XHTML.

Websider, der vil være tilgængelig på en lang række forskellige enheder (mobile enheder) er udviklet af applikationsudviklere, der har et praktisk kendskab til computer programmeringssprog.

5

Ansæt de programmeringssprog der oftest bruges til mobile web applikation udvikling - Visual Basic, C +, C ++, C # og JavaScript. Disse programmer og scriptsprog kan opholde sig på Vista OS og er uploadet til websider ved hjælp af FTP.

6

Design og upload applikationer på Vista OS, der er bosat på serveren (databaser er en primær eksempel), og at hjælpe med visning af grafik, lyd og andre medier. Application Programming eller scripting sprog som Java, ASP, Flash, ActiveX og PHP kan designes og uploadet til serveren via Vista og brug af FTP.

TIPS

  • Uden FTP brugernavn, adgangskode, URL og FTP URL vil du ikke være i stand til at konfigurere Vista netværksfunktion. Du kan finde disse oplysninger ved at logge ind på din account manager bosiddende på din webserver.

Relaterede artikler