Sådan oprettes en webside ved hjælp af HTML-koder

Sådan oprettes en webside ved hjælp af HTML-koder


HyperText Markup Language (HTML) er det kodesprog, der bruger koder er kendt som "tags" til at bygge et dokument, så det kan ses på nettet. Disse tags udgør hver del af en web-side, så alle browsere kan læse koden og vise indhold, såsom tekst og grafik, på internettet. Du har mulighed for at oprette din egen webside bruge et par grundlæggende HTML-koder og tekst editor program, der følger med computeren.

Vejledning

1

Start din tekst editor program og begynde et nyt dokument ved at vælge "Ny" under menuen "Filer".

2

Indtast "<html> </ html>" tags, som er de koder, der starter alle websider.

3

Placer markøren mellem "<html> </ html>" tags og indtast "<head> </ head>" elementer som følger:

<Html>

<Head>

</ Head>

</ Html>

4

Indtast åbning og lukning "<title> <title>" tags mellem hovedet elementer. Indtast et navn for din webside mellem titlen tags. Titlen vises øverst på en seer browser, når du læser siden. For eksempel:

<Head>

<Title> webside Titel </ title>

</ Head>

5

Type begynder og slutter "<body> </ body>" tags efter lukketid "</ head>" element. Indhold indtastet mellem kroppen kode kan ses på siden. Dit fulde HTML kode ser nu således ud:

<Html>

<Head>

<Title> webside Titel </ title>

</ Head>

<Body> webside indhold, der vises på dit websted.

</ Body>

</ Html>

6

Klik på "Gem" eller "Gem som" valgmulighed under menuen "Filer". Indtast et navn til din webside i den dialogboks, der vises, og skriv en "HTM" eller "HTML" fil slutter (forlængelse) for at fuldføre din side. For eksempel: minside.html


relaterade artiklar