Sådan oprettes en Top-Level Menu i WordPress Admin

Det admin område i WordPress - også kaldet "dashboard" - består af et sidepanel og forskellige skærme, såsom "Rediger indlæg" eller "Install Temaer" skærme. Indholdsoversigten indeholder top-niveau menupunkter og undermenuer, såsom "Udseende", og beneath at "Menuer", "Rediger" og andre. Når du opretter et tema optioner side for dit tema, kan du tilføje en top-niveau menu link, der forbinder til denne side i din "functions.php" fil. Dette menupunkt top-niveau vil give brugerne en nem måde at komme til temaet muligheder uden at gå gennem andre menuer.

Vejledning

1

Log ind på WordPress og gå til "Editor" under "Udseende" undermenuen. Klik på linket til "functions.php" fil.

2

Gå til bunden af ​​funktioner fil kode og tilføje din nye kode lige over slutter PHP afgrænser "?>" Tag. Erklær en ny funktion, der vil tilføje menuen topniveau til din admin sidebar:

funktion add_admin_menu () {

}

3

Brug "add_options_page ()" funktionen i din nye funktion til at oprette en ny top-niveau-menuen:

funktion add_admin_menu () {

add_options_page (Page Title her ',' Menu titel her «,» manage_options ',' menu-slug ',' menu_page_function ');

}

At opdele det: "Page Title Here" er titlen på siden en bruger belastninger efter at have klikket på den nye menu link; "Menu Title Here" er titlen på selve linket; "Menu-slug" er en slug du skal give din menu; og "menu_page_function" er navnet på en funktion, der skaber den nye side. Du må ikke ændre "manage_options", selv om.

4

Oprette en funktion der udskriver indholdet af den nye side. Det er den side brugeren vil se efter klik på den nye menupunkt i admin indholdsoversigten. Match navnet på den funktion til det navn, du i stedet for "menu_page_function" i "add_options_page ()" kode:

funktion menu_page_function () {

echo "<div class =" wrap "> ';

echo "<h2> titlen på den side </ h2> ';

echo "</ div> ';

}

Ovenstående prøve kun viser, hvordan du tilføje en titel til denne side. Skriv HTML-kode inde i funktion for at oprette siden.

5

Tilsæt "add_action ()" funktion for at fortælle WordPress til at indlæse på øverste niveau i menuen bygning kode, når brugeren ser på admin sektion af WordPress:

add_action (»ADMIN_MENU ',' add_admin_menu ');

Erstat "add_admin_menu" med navnet på den funktion, der indeholder "add_options_page ()" kode.


relaterade artiklar